Somalische aanrander wordt misschien wel het land uitgezet

In een reactie op het vonnis van een verkrachter uit Somalië heeft staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) laten weten dat dit misschien wel tot gevolg kan hebben dat de persoon het land wordt uitgezet. Het gaat om de 28-jarige Mohammed M. en heeft hij heeft in oktober van het vorige jaar in Hoorn een Nederlandse vrouw van 28 jaar aangerand en mishandeld. Hij kreeg onlangs van de rechter 18 maanden cel, waarvan 6 maanden voorwaardelijk. Die straf is hoog genoeg dat het consequenties voor zijn verblijfsstatus zou kunnen hebben.

De aanranding van de vrouw uit Hoorn is een dramatisch verhaal. Ze wordt in de bosjes geworpen en mishandeld en aangerand door een Somalische man. De vrouw weet zich na een tijdje los te rukken en ontsnapt, maar ze loopt een hersenschudding en meerdere zware kneuzingen op. De mentale gevolgen zijn er ook naar en in de media liet de vrouw al weten dat ze er door alle gebeurtenissen helemaal doorheen zit en dat de aanval een dusdanig litteken heeft veroorzaakt dat misschien wel helemaal nooit zal herstellen.

Ook de rol van de politie maakte dit tot een zaak die veel beroering wekte. De vrouw spoorde haar aanrander zelf op en stapte met die informatie naar de politie. Die deed er echter maanden over om de man op te pakken. De Somalische aanrander wordt uiteindelijk op 27 februari opgepakt, vier maanden na het misdrijf. De vrouw had de politie toen al meerdere keren laten weten wie de man was en waar hij uithing, omdat de Somaliër haar iPhone had gestolen. Via de Find my iPhone-app kon ze zijn locatie traceren.

Als het aan staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) ligt wordt de Somalische crimineel het land uitgezet. De straf is definitief geworden omdat het Openbaar Ministerie en hijzelf niet in hoger beroep zijn gegaan en heeft daarmee gevolgen voor zijn verblijf in Nederland. Dijkhoff laat in de media weten; “Ernstige misdrijven kunnen niet zonder gevolgen voor een asielvergunning zijn” en ”Nu dit vonnis onherroepelijk is geworden, starten we met een procedure om de vergunning in te trekken. Zodra dit is afgerond zal de procedure tot gedwongen uitzetting worden opgestart.”

Het duurde aldus vier maanden om de dader Mohammed M. te vangen en dat terwijl het slachtoffer al binnen een week wist waar hij uithing. Daarbij wordt de Somalische aanrander nu misschien het land uitgezet. Dat spreekt allemaal niet zo voor de daadkracht van de Nederlandse overheid en ook niet van de noodzaak en de plicht om haar eigen inwoners te beschermen.

8 comments

 1. In Engeland zijn 1 miljoen Blanke kinderen het slachtoffer van seksueel misbruik. De daders zijn niet-blank.

  Kinderen die verkracht werden met flessen.
  Kinderen die in de prostitutie werden (en worden) gezet.
  Een meisje werd met haar tong vast genageld aan een tafel.
  Groepsverkrachtingen…

  https://www.youtube.com/watch?v=WwZaT7kxOR0

  En het links-liberale tuig bedekt de hele smerige boel met de rode mantel der haat.

 2. De niet-blanke invasie produceert niets dan miserie. Hoeveel vrouwen en kinderen zijn er zo al verkracht geweest de laatste jaren?

 3. Maar….dit is onmenselijk. Misschien het land uitgezet. Maanden, misschien enkele jaren in onzekerheid leven of hij het land al dan niet wordt uitgezet. Hoe kan je nu verwachten dat de man hier iets positiefs kan opbouwen..

 4. De Amerikanen zouden er niet zoveel spel aan maken, maar daar weten ze nog wel wat politie is. Wij staan er bij en kijken er naar. En binnenkort stampen ze óns buiten..

 5. castreer hem eerst zonder verdoving en stuur hem dan naar afkomst zo ka hij daar vertellen om er niet heen te gaan

Comments are closed.