Keizer van Oostende vrolijk op de foto met aanhangers van moordende dictator Duterte

De sossen worden de laatste tijd zwaar geplaagd omwille van hun onfrisse financiële praktijken. We zouden hen even met rust kunnen laten om ze wat krediet te geven, maar dat doen we dus niet. We kregen namelijk een foto in onze elektronische brievenbus van de Keizer van Oostende, Johan Vande Lanotte (sp.a). Hij deed ons meteen denken aan Cuba-fan Stevaert.

Robert ‘Steve’ Stevaert, ooit de oppersos van Limburg en minnaar van minderjarige en andere (al dan niet bekende) vrouwen, trok er namelijk met zijn rode plunjezak graag op uit richting Cuba. Daar dronk hij rum en rookte hij dikke sigaren met de familie Castro. De Castro’s staan niet geboekstaafd als liefhebbers van de dialoog, maar dat kon revolutionair Steve niet veel schelen. Communisme was de – letterlijke – rode draad van hun wederzijdse liefde.

dc.jpg

Een jaar geleden kwam in de Filipijnen een oud-burgemeester aan de macht. Ook een rode rakker en eveneens fan van de aanpak met de héél harde hand. Onder zijn bewind in Davao City, de grootste stad in het zuiden van de Filipijnen, werden door doodseskaders heel wat criminelen zonder al te veel blabla uit de weg geruimd. Opgeruimd staat netjes, maar in een iets beschaafd land gaat daar meestal eerst een proces aan vooraf. Zijn dodelijke repressieve strijd tegen corruptie en criminaliteit wilde hij als grote baas doortrekken naar het hele land en zo geschiedde. Zijn bijnaam: de bestraffer.

dd.jpg

Nu zijn wij natuurlijk maar bescheiden schrijvertjes en wij stellen ons ook als dusdanig op, maar wanneer een keizerlijk, allesbepalend en socialistisch personage uit de grootste kuststad van ons land de behoefte voelt om te poseren met dictator Duterte-aanhangers, dan voelen we de drang om dat even publiek te maken. Bij deze dus. Het zou wat zijn mocht pakweg een Tom Van Grieken poseren met een aantal dames met een Mussolini-tshirt aan. De media zouden niet weten waar eerst over geschreven!

vdldf.jpg

Sossen en hun voorliefde voor moordende dictators, het blijft een zekerheid. Je zou er geld op kunnen inzetten, maar de kans is te groot dat er eveneens een sos mee vandoor gaat…

6 comments

 1. Ga helemaal akkoord met Jos P. Maar ik begrijp R.A. wel dat zij “Zijne Zilverfondsheid” in z’n hemdje willen zetten.

 2. Het rode bloed kruipt waar het niet gaan kan ….l’emmerdent c”est la rose !!!!!!!!!

 3. Ik denk dat er iets ernstig mis is met de commentaarsectie van React.

  Waarom verschijnt er steeds die polldaddy.com gezever?

 4. Deze berichtgeving is helemaal fake en onjuist. President Duterte is helemaal geen “moordende dictator”. Vooreerst is hij op geheel wettelijke manier verkozen geweest door maar liefst 90 % van de filippijnse bevolking. Hij wordt door het merendeel van de mensen geliefd als een vader. Eindelijk hebben ze iemand die hen beschermd tegen corruptie, misdaad en criminelen uit het buitenland die met grof geld en drugs de lokale bevolking komen uitbuiten en uitmoorden. Defert zijn aantreden als president is het veel veiliger geworden, ook economisch gaat het land vooruit en de economische groei is te vergelijken met die van China en India. De mensen houden van hem en zijn manier van aanpakken: direct en zonder omwegen zoals andere politiekers doen overal in de wereld. Bij hem is geen geknoei waar te nemen. Als jullie over iets of iemand kritiek of nieuws wensen uit te brengen, ga dan eerst ter plaatse om the kijken of jullie beweringen de waarheid niet verkrachten alvorens onzin uit te kramen. Duterte is en blijft de beste president ter wereld die om zijn volk geeft en van wie zijn volkk echt houdt!


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  1. hij is zeker niet de beste president van de wereld .maar
   hij doet ze’n best

Comments are closed.