Ondanks dreigementen van extreemlinks en overheid trokken gisteren rond de 1000 patriotten de straat op om te protesteren tegen het neoliberale beleid van de Duitse regering en de Europese Unie. Men wil dat de buitengrenzen van het continent worden verdedigd tegen de invasie van migranten, vermomd als ‘vluchtelingen’, die zorgen voor geweld en terrorisme. Deze oproep kwam van de Identitaere Bewegung, de Duitse afdeling van de identitairen, de organisatie die zich al herhaaldelijk heeft uitgesproken tegen het immigratiebeleid van de EU.

Achter een groot spandoek met daarop de tekst ‘toekomst voor Europa’ trokken de veelal jongeren door de straten van Berlijn. Er waren zoals wel vaker ook agressieve extreemlinkse amokmakers op afgekomen, die trachtten de demonstratie te verstoren. Om die reden was er ook een behoorlijk aantal politie-eenheden aanwezig die de demonstratie omringden. Het kwam niet tot gewelddadige confrontaties, met name omdat de identitairen zich niet lieten provoceren door extreemlinks.

De sprekers tijdens de demonstratie waren allen afkomstig uit de identitaire beweging, die in meerdere landen in Europa afdelingen heeft. Waaronder ook de Weense activist en publicist Martin Sellner, die in zijn toespraak vertelde over de activiteiten van de organisatie om in de Middellandse Zee het smokkelwerk van mensenhandelaars en linkse pro-migratie-NGO’s te verhinderen. Daniel Fiß van de Duitse Identitaere Bewegung beschreef in zijn toespraak de rampzalige gevolgen van Merkels opengrenzen-beleid voor de Duitse samenleving.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “1000 patriotten roepen tijdens demonstratie in Berlijn op tot verdediging van Europa”

  1. Ik ben fier dat ik als ouderling een lidkaartje van de Identitairen heb om hen te steunen. Bij deze een oproep, hint hint hint …

  2. Het gaat net zoals in de republiek van Weimar, de totale verloedering van Duitsland, ik hoop dat er nu ook weer iemand opstaat om het tij daar en in heel Europa te kunnen keren!

    1. @Heini

      Goed gesproken kameraad.

      Het hele Westen is terminaal ziek. Hoog tijd voor revolutie!

Trending

%d