Het weekeinde is voor veel mensen een moment van rust en ontspanning. Na een week werken kan een goede nachtrust deugd doen. Maar wanneer je in de buurt van een moskee woont wil dat weleens anders lopen. Het overkwam de bewoners die in de omgeving van de Grote Moskee van Berchem wonen afgelopen zaterdagnacht.

grmb.png

Het is ramadan en dat zal iedereen geweten hebben, zo moeten de vastende kansenparels van de Selimiye Camii-moskee in de Generaal Drubbelstraat in Berchem (Antwerpen) gedacht hebben, toen ze besloten om na middernacht nog gauw even wat gebeden ter ere van pedo-Mohammed door de buurt te jagen. Na middernacht betekent: nà spokenuur, na 12 uur ‘ s nachts, wanneer de meerderheid van de bevolking slaapt met andere woorden.

De minder gelovige kafirs uit de buurt vonden de nachtelijke chalachala-wekker minder aangenaam en één van hen besloot de smartphone erbij te nemen en enkele seconden van de storende smartlapgezangen op te nemen. Deze korte opname, vanuit de slaapkamer mét gesloten ramen van de betreffende klokken-Inch-Allah-luider geregistreerd, werd aan ons bezorgd en we hebben het een aantal keren ‘in loop’ gemonteerd, om een beeld te vormen van hoe het er zaterdagnacht aan toe ging voor de mensen uit onder andere de aanpalende Statiestraat in Berchem.

Deze moskee kwam nog maar recentelijk in de media nadat hun subsidies on hold gezet werden omdat hun dossier niet volledig was. Het is te zeggen, minister Geens van de moslimpartij CD&V zag geen graten in de erkenning van de betreffende haatclub, maar minister Homans daarentegen hield de hele administratie een spiegel voor: het dossier was niet volledig, dus voorlopig géén erkenning met de nadruk op ‘voorlopig’. En waarom was het dossier niet volledig? Het rapport van de staatsveiligheid ontbrak… Een geruststellende gedachte, in deze tijden van terreur gepleegd door lone wolves psychisch gestoorden rechtse rakkers nationalisten moslims.

Meer dan een jaar geleden meldde Vlaams Belang-fractieleider in de Antwerpse gemeenteraad, Filip Dewinter op zijn webstek dat deze moskee één van de vier Diaynet-moskeeën is in Antwerpen. Deze moskeeën staan wel in de stad-van-iedereen, maar worden bestuurd vanuit Turkije. Als er ergens pro-Erdogeit-Turken te vinden zijn, dan is het wel op deze plaatsen. De Turkse minister van religieuze zaken kwam in 2015 zélf naar Antwerpen om er de eerste steen te leggen voor een gigantische moskee op het Antwerpse Zuid.

fdwc.png

Ongetwijfeld zullen de non-believers – niet te verwarren met onszelf, de kafirs, de ongelovige honden – onze woorden en deze opname in twijfel trekken, maar niemand houdt hen tegen om zelf navraag te doen bij de buurtbewoners van de Generaal Drubbelstraat en de Statiestraat in het multicultureel verrijkte Berchem. Het zal je buurt maar wezen!

avdm.jpg
Hier de achterkant van de Grote Moskee in de Generaal Drubbelstraat in Berchem. Het gebouw is gi-gan-tisch en produceert nu dus blijkbaar ook ‘s nachts kwelende geluiden.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Antwerpse subsidie-moskee houdt met luide gebeden na middernacht buurt uit haar slaap”

 1. […] fans van Erdogan gul geld toeschuift via het door de Turkse staat gecontroleerde Diyanet-netwerk, waaronder de moskee in Berchem, waar we het gisteren nog over hadden. Het is nochtans het Turkse regime dat daar de imam aanlevert en de inhoud van de preken […]


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 2. Links-liberale debieltjes zijn diep verliefd op de islamitische waanzin.
  Zij noemen de islamitische verovering van het Westen “vooruitgang”. En werken gewillig mee aan die verovering.
  En de (((globalisten)))… die rollen al lachend en gierend over de grond.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 3. Geldt nachtlawaai (van 22H00 tot 07H00) niet voor Muzelmannen, WEERAL positieve discriminatie ten nadele van “Kufir” ? “Allah Lawijtbar” !


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 4. Sergeant Yves

  Satan moet s ‘nachts vereerd worden natuurlijk

 5. He, gaste van ReAct, wat hebben jullie in Allah’s naam tegen een potje wereldmuziek???

 6. Je zal maar cafébaas wezen wiens etablissement gesloten werd omwille van lawaai .zelf werd ik ooit beboet omdat ik met een zangfeest de Vlaamse
  Leeuwenvlag een stukje door het open autodakraam had laten wapperen en wat maken we mee met de beruchte huwelijkscaravanen die een hele autoweg blokkeren.Wie wordt hier gediscrimineerd ??? Liliane Cottenie

Trending

%d