Gisterenavond werd het plotsklaps behoorlijk onrustig in Eindhoven waar een muziekconcert van Guus Meeuwis aan de gang was. Het woord incident gonsde in de media en iets later sprak men van het opschalen van de politie-inzet in de stad. De reden was vermoedens dat er een islamitische aanslag zou worden gepleegd, met als voorbeeld de bomaanslag in de Britse stad Manchester. Later op de avond werd als verdachte een 29-jarige man uit Amsterdam aangehouden. De politiediensten doen nog verder onderzoek naar wat zich nu precies allemaal tijdens dit ‘incident’ heeft afgespeeld.

De islamisering en het daaraan verwante terrorisme komen steeds dichter bij Nederland. London, Manchester, Berlijn en de luchthaven van Brussel, het zijn de landen die om ons heen liggen, dat terwijl wij in Nederland al een tijd (na Theo van Gogh) niet meer met dit soort van geweld van doen hebben gehad. Er is echter geen reden waarom wij verschoond zouden blijven, juist omdat ook bij ons regeringskeuzes worden gemaakt als de ongecontroleerde instroom van immigranten, deelname aan Amerikaanse oorlogen in islamitische landen, plus de al aanwezige islamistische netwerken. Het is dus niet zomaar dat overheidsdiensten nogal gespannen zijn.

De situatie leek geheel onschuldig toen de politie op vrijdagavond, bij het concert van de zanger, een man aansprak omdat hij aan het filmen was bij de ingang van het PSV-stadion. De politie vond dat er een verdachte situatie ontstond, toen de man geen verklaring had voor zijn gedrag en bovendien geen kaartje voor het concert bezat. Men sloeg alarm, daarbij niet wetende of er nog meer personen betrokken waren en zette vervolgens meer politie in.

Op veel plekken rond het stadion en het Centraal Station van Eindhoven was daarom extra politie aanwezig met zware bewapening. De duur van het concert werd daarop iets verlengd om zo het publiek uit veiligheidsoverwegingen iets langer in het stadion te kunnen houden. De verdachte die vrijdagavond aangehouden werd, is een 29-jarige man uit Amsterdam. Hij staat bij de autoriteiten bekend vanwege zijn islamitische opvattingen en hij zou ‘geradicaliseerd’ zijn.

De aankomende concerten van Guus Meeuwis op zaterdag, zondag en dinsdag in het PSV-stadion gaan gewoon door. Tijdens deze concerten zet de politie extra middelen in voor de veiligheid van de bezoekers.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Nederland gespannen vanwege dreiging islamitisch terrorisme”

 1. ssheinrich1923

  Helaas is het hommeles met alle Europese regeringen, ze beschermen hun eigen volk niet meer! Dit maakt allemaal deel uit van de geplande nieuwe wereld
  orde! Het blanke ras is te slim en moet verdwijnen!

 2. Ik kan er eerlijk gezegd niet meer wakker van liggen. ik en anderen hebben reeds in 1982 lopen waarschuwen. Wij hebben voor onze eigen meningen gigantische risico’s gelopen, zoals aanslagen moeten ondergaan te Boekel, Kedichem en nog bleef deze regering ziende blind en horende doof. Theo van Gogh en Pim Fortuyn werden in 2002 en 2004 vermoord. Inmiddels zijn we 6 doden verder en nog blijft deze regering onderhandelen met extreem linkse eikels van Groen Links. Kortom ons lanje gaat helemaal naar de kloten ! Dus laat maar gaan, zou ik zeggen!

  1. @Wim Vreeswijk
   Niet opgeven kameraad!
   Wij zullen het Westen terugpakken. Koste wat het kost!


   https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 3. Alphons Mantel

  waarom gaf het parlement aan buitenlandse jihadisten en terroristen een paspoort?

 4. Holland is nog tot dusver verschoond gebleven van massale, bloederige muzelmanse terreur

Trending

%d bloggers liken dit: