Sadiq Khan arresteert 25 Londenaars na het geven van eigen mening op o.a. sociale media

Nu we toch met een rondje Londen bezig zijn op ReAct, doen we gelijk verder. De stad is heet van de naald, zeg maar. “Waar kunnen jullie het nu nog over hebben?”, horen we jullie denken. Wel, laten we de focus even leggen op de 25 arrestaties die verricht zijn  in Londen sinds de terroristische aanslag. Vijfentwintig zeg! Dat is mooi gewerkt van de politie. Echter…

Wie werd er gearresteerd? Wat is de aanleiding van de werkijver van de Londense politie? Is de maatschappij nu plots een beetje veiliger geworden, met andere woorden, werd het risico op aanslagen verminderd? We raden jullie aan eerst even te gaan zitten! De realiteit zal iedereen (hopelijk) verbazen.

mhhu.jpg

De 25 arrestaties betreffen namelijk geen islamitische haatbaarden, potentiële terroristen, criminele schoelies of tuig van de richel, neen er werden 25 Londenaars gearresteerd die onder andere op de sociale media en tijdens manifestaties hun ongezouten mening gaven over de (daders van de) aanslagen. ‘Hate Crime’ zoals dat heet en waarvoor de vetbetaalde Merkels en Junkers het Europese volk al weken en maanden voor waarschuwen.

En dus geen Karen Daemen (in een vorig leven K3-zangeres) die als een hysterische kip zonder kop met een draaiende camera bij je komt aanbellen met de vraag wat je nou net bedoelde met die ene post op Facebook of de boodschap op dat spandoekje dat je vasthad tijdens een betoging, maar wél een keiharde arrestatie met koude en veel te strakke handboeien en vervolgens een middagje op het politiebureau, voor enkele uren ondervraging.

Want daar is justitie namelijk wél mee bezig. Niet minder dan 900 (negenhonderd!) mensen zijn door de Londense politie aangesteld om dit soort heel erg criminele eigen-mening-spuiers op te sporen en vervolgens kalt te stellen middels boetes en intimidaties vanwege de overheid. Maar vraag de burgemeester niet waar de vele teruggekeerde Syriëstrijders naartoe zijn in zijn stad, want dat kan hij toch niet weten?!?

Het hoeft niet te verbazen dat een stad met een moslimburgemeester als eerste de vermaledijde kafirs aanpakt. Een kafir wordt nog enigszins getolereerd, een kafir met een eigen mening wordt gearresteerd. Het kalifaat was nog nooit zo dichtbij, maar hey, niet getreurd, het is voor het welzijn van iedereen. Enfin, jullie begrijpen het wel: ‘iedereen’…

Wie ons niet wil geloven, lees het hier zelf in de officiële verklaring van de Londense politie.

5 comments

  1. “Islamophobie” is strafbaar in islamofiel U.K. Het is daar dus verboden om fobische angst te hebben voor de fratsen van muzelmannen ONDANKS wat daar allemaal al geschied is, sinds de bommoslims terreur zaaiden in metro en op bussen, enkele jaren geleden. Tot welk diep niveau, masochistisch en autodestructief , kan een natie politiek-correct degenereren? De Brexit is dus een GOEDE zaak voor ons, een rotte PoCo-appel minder in de EU-korf. Enkel in sossenstaat Sverige is de tumor der politiek-correcte ontaarding NOG meer onderhevig aan niet meer te stuiten wildgroei. Tenzij een IJzeren Kolonel met een Coup eens Grote Kuis zou doen middels drastische maatregelen zoals militaire uitzonderingsrechtbanken en/of standrechtlijke “vonnissen”. Een TIJDELIJK opheffing van de gauchistisch versie van democrazy aldaar, lijkt de enige reddingdboei voor het zinkend geel-blauwe vikingschip….”Zachte heelmeesters maken stinkende wonden” en knäckebröd bij zuur-zoete visjes eten en daarbij aquavit drinken zal daaraan niks kunnen verhelpen.

  2. Dit verbaasd me niks, wij witte mensen moeten uitgeroeid worden, want wij zijn slecht! Wij zijn slaven handelaars en joden moordenaars, ja de wereld op zijn kop! Het wordt nu duidelijk wat voor kant het opgaat in Europa! Kijk maar eens naar Zuid Afrika, zoiets staat ons in de toekomst ook te wachten!

  3. Dit toont aan dat de staat niet aan de kant van het eigen Volk staat. De staat is onze vijand.

    Zij willen het koudenhove-kalergi genocide plan uitvoeren koste wat kost.

Comments are closed.