De Londense islamitische burgemeester Sadiq Khan ging gisteren zwaar met de billen bloot tijdens een vraaggesprek met Piers Morgan en Susanna Reid. De man, die niet vies is van extreem-islamisme door bikini-reclames in zijn stad te verbieden en vrouwen en mannen gescheiden te laten staan tijdens politieke meetings, werd gevraagd waar de teruggekeerde Syriëstrijders naar toe zijn. Zijn stuntelige antwoorden kort samen gevat: hij weet het niet en hij wil het ook niet weten.

mvhla.jpg

Het zal je burgemeester maar wezen! De bloedvlekken zijn nog niet koud op de London-bridge en uit de Theems komen de lijken van de jongste aanslag in de Britse hoofdstad bovendrijven, maar de ‘leider’ van de ruim acht en een half miljoen inwoners weet niet waar potentiële terroristen zich schuilhouden. “Ik kan ze moeilijk allemaal volgen,” zo verklaart hij… U zegt? En in de eerste plaats: welke gek laat deze getrainde slachtmachines terug binnen? En waarom?

Het vraaggesprek toont een shockerende waarheid: de leidende Europese politici zijn voor geen millimeter geïnteresseerd in uw en onze veiligheid. Het tot stand komen van een multicultureel Europa is prioriteit nummer één. Een beetje nevenschade kan daarbij duidelijk geen kwaad. U als Europeaan moet en zal vervangen worden door goedkope werkkrachten uit het buitenland ten dienste van het grootkapitaal en dat daar veel islamitische haatbaarden tussenzitten is slechts bijzaak.

Maar vooraleer we helemaal politiek worden, waar zijn in feite de bijna 120 teruggekeerde Syriëstrijders uit België, mijnheer Jambon en mijnheer Francken? Waarom werden zijn niet aan de grens tegengehouden of opgesloten? Waarom lopen zij nog steeds vrij rond? Mochten wij een gelijkaardig duo hebben dat kritische vraaggesprekken afnam, menig politici zou met de billen bloot en tomaatrode kaken de studio verlaten. Helaas zijn de gevestigde media handpoppen van de politici. Helaas.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Burgemeester Londen: “Waar teruggekeerde Syriëstrijders zijn? Dat kan ik toch niet weten?””

  1. Het Paard van Troje heu ..van Mecca staat met zijn buik al wijd open en is al helemaal leeg, de Mujahedin zijn al in de stad….Enkel PoCo-pipo’s en pipa’s kunnen het niet merken met hun PoCo-paardenbril op en slachtrijp voor muzelmanse fanatici.

  2. Gerrit Verboom

    Dat is het lot als je een moslim tot burgemeester benoemd. Smooth talk, maar inwerkelijkheid een wolf in schaapskleren.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  3. Dit is op ludotausch herblogd.

  4. […] Burgemeester Londen: “Waar teruggekeerde Syriëstrijders zijn? Dat kan ik toch niet weten… […]

Trending

%d bloggers liken dit: