Albert Heijn voluit voor Ramadan, Vlaams Minister-President Geert Bourgeois plat op buik voor islam

De islamiseringsmachine van de elites via de leugenpers draait naar aanleiding van de Ramadan-nachtvreetmaand weer op volle toeren.  Terwijl gewone mensen met gezond verstand na de golf van moordende islamitische terreuraanslagen in naam van Allah zich correct afkeren van de duivelssekte, blijven de elites krampachtig liegen dat ‘de meeste moslims’ eigenlijk ‘gematigd’ zijn, ook al bewijst elk wetenschappelijk onderzoek dat een meerderheid van hen gevaarlijk fundamentalistisch is.  Emo-toneeltjes als ‘gezamenlijke maaltijden’, liefst met veel vrouwen en kinderen, moeten de leugen kracht bijzetten – ook al bewijzen de aan flarden gereten Europese kinderen in Nice, Brussel en Manchester alles wat er moet bewezen worden.  

Net als in het stadspark van Antwerpen werd ook in Tienen een Ramadan-nachtvreetmaal gehouden, ‘Iftar’ geheten, georganiseerd door de lokale schepen van de N-VA.  Present was Geert Bourgeois, ‘Vlaamse’ minister-president van de N-VA, die vrolijk een hoofddoekdragende vrouw de hand schudde.  Bourgeois zet zo een bewuste politiek van collaboratie met de islam voort: ook eerder al slijmde hij als Vlaming in het Arabisch ‘as-salaam alaykum’ bij de moslimsekte, uitgerekend op de Vlaamse nationale feestdag 11 juli.

Zijn politiekers er steeds op uit wat stemmen te ronselen, dan wil men bij de kooplieden natuurlijk graag een centje meepikken van de bevolkingsvervanging.  Toppunt is voorlopig de warenhuisketen Albert Heijn, die in honderden van haar filialen groot uitpakt met ramadan-verkoopstands, affiches en verwelkomingen.  Dat is dezelfde warenhuisketen die eerder al mee op de kar sprong om afbeeldingen van Zwarte Piet rond de tijd van Sinterklaas te bannen…

In Nederland circuleren dan ook vele oproepen tot boycot.  Klanten spreken ook de winkelmanager aan en formuleren hun klacht tegen deze vorm van islamisering;  een goed idee, want als kruideniers maar genoeg boze klanten zien en horen dan veranderen ze doorgaans snel van idee.  De strijd tegen islamisering is een taak van iedereen, en wordt elke dag opnieuw gevoerd via je eigen reacties in school, werkvloer, supermarkt en woonomgeving.

 

12 comments

 1. Het is walgelijk! Als er een aanslag komt, dan graag in deze AH winkel. Wat nu IRAN is, was voorheen PERZIË . Wat nu het VRIJE WESTEN IS, is door dit soort mensen straks, HET MOSLIM WALHALLA ! Dan is onze vrijheid voorbij, velen van ons zullen het niet overleven en wie overleeft, zal gebukt gaan onder een ISLAM REGIME, MET SHARIA, HOOFDDOEK EN ALLES WAT DEZE OVERHEERSENDE SEKTE KENMERKT. Ik ben al oud, maar ik vind het VRESELIJK voor onze kinderen en kleinkinderen.
  AH, GA U SCHAMEN !!!!

 2. Laat AH maar lekker doorgaan met hun islam-knuffels. Als de betalers van de uitkeringen aan de moslims straks zelf niets meer te eten hebben, valt er voor AH ook weinig meer te verdienen. Laten we deze geste heel goed onthouden!

 3. De Europesche regeringen zijn BEWUST bezig hun bevolking ondergeschikt te maken aan de islam. Elk verstandig mens weet en beseft dat de islam niet in Europa thuis hoort. Hebben al die voorstanders en wegkijkers er financieel voordeel bij; je zou het wel denken. In het Verdrag van Straatsburg uit 1975 heeft de toenmalige EEG de Europesche bevolking voor olie verkocht aan de islam. Door de EU is dit gretig overgenomen. Dit leidt tot een allesomvattende burgeroorlog.

 4. de jaarlijkse immigratiekosten zijn 7 miljard euro voor de belastingbetalers; hoeveel ministers en wethouders hebben dit kenbaar gemaakt?

 5. Volksverrader geert bourgeois is een zielige hoer die zich prostitueert voor de islam.

 6. die N-VA mensen hebben altijd al iets gehad met collaboratie

 7. Niet de NVA is hoofdsponsor van de islam in Vlaanderen , maar hun goedgelovige kiezers. De laatste jaren is er nog nooit zoveel afbouw geweest op de christelijke feesten dan door de NVA-bestuursleden. Misschien was dit de grote ommezwaai ?


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 8. Indonesië was vroeger een Nederlandse kolonie die destijds bij lange na niet zo mohammedaans was als nu.In plaats van ze te bekeren tot een echt geloof waren de centen belangrijker, net als nu. Flapdrollen zijn het.

Comments are closed.