Deze week zijn de Europese identitairen wederom een actie gestart, met een bijhorend platform, tegen de massale komst van migranten naar Europa via de Middellandse Zee. Een eerste concrete actie heeft inmiddels plaatsgevonden, waarbij men heeft getracht een van de bootjes met transportmedewerkers te blokkeren. De identitairen geven aan dat men weigert nog langer de politiek van open grenzen, van de Europese Unie te aanvaarden. Men laat weten dat hard aan het werk te zijn en dat in de toekomst nog meer acties zullen gaan volgen.

De Identitäre Bewegung uit Oostenrijk is de leidende groep bij deze actie, maar de identitairen zijn inmiddels over meerdere landen in Europa verspreid. Van oorsprong komt dit politiek gedachtegoed uit Frankrijk, waar de groep de grootse aanhang heeft, ook Nederland heeft met Identitair Verzet een afdeling. Bij deze actie verweert men zich met democratische middelen tegen de illegale immigratie, die inmiddels overal en dagelijks middels bootjes duizenden niet-Europeanen naar het oude continent brengen.

De organisatie laat zelf het volgende weten over de actie:

Stop de invasie en het overlijden op zee

Op dit moment smokkelen de zogenaamde ‘humanitaire’ NGO’s honderdduizenden illegale migranten naar Europa en brengen de veiligheid en de toekomst van ons continent in gevaar. Deze NGO’s zijn verantwoordelijk voor de massale verdrinkingen van duizenden Afrikanen in de Middellandse Zee. Maar wij kijken niet langer weg. We zullen de confrontatie opzoeken met hun boten en Europa verdedigen.

Wilt u deze moedige jongeren ondersteunen? Surf dan direct naar hun stek via DEZE VERWIJZING en stuur ze een berichtje, ga helpen of doe een geldelijke donatie.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

10 reacties op “Langs de Europese kust van de Middellandse Zee organiseren de identitairen verzet tegen de immigratie-invasie”

 1. Henk van den bovenkamp

  Super this!

 2. Dit had Brussel moeten doen, maar die zullen wel weer aan het dineren zijn op kosten van de burgers en hier blijft het dan ook bij. Een EU is goed, maar dan wel met leiders met daadkracht en capaciteiten.

 3. Eindelijk goed nieuws


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 4. Ria van der Land

  Heel erg goed dat men dit doet!!!
  Dit zouden de regeringen moeten doen.
  Complimenten!!!

 5. Lovenswaardige actie van deze groepering, zij krijgen niet de waardering en de steun die zij verdienen.

 6. Terecht, uit ZELFVERDEDIGING tegen de tsunami aan asielKOLONISTEN, die zich vermommen als “politieke vluchtelingskes ocharme”(sic) om ILLEGAAL binnen te dringen in ONS Fort Europa, legaat bestemd voor ONZE telgen ! ZELFS de dieren bakenen hun territorium af TER SURVIVAL der eigen soort !

 7. Mooie actie. De immigratie-invasie moet gestopt worden.

  Hier verboden nieuws: Hollandse jongen op krukken in elkaar geslagen door moslim.

  http://www.barenakedislam.com/2017/05/15/netherlands-muslim-savage-brutally-beats-up-a-disabled-dutch-boy-on-crutches-for-no-apparent-reason/

Trending

%d bloggers liken dit: