Handelswijze criminele oligarch George Soros roept overal ter wereld wrevel op

Deze week schoof George Soros in het geheim aan bij de Italiaanse minister-president Paolo Gentiloni, de Italianen mochten echter niet vernemen wat er zoal werd besproken. Dat is niet zomaar want zijn stichtingen proberen overal beleid te veranderen, vaak tegen de wil van de bevolking in. Op het moment ontstaat er in de wereld steeds vaker onrust wanneer deze oligarch verschijnt en komt er steeds meer weerstand tegen de inmenging van Soros in de besturen van soevereine landen. Recent moest Soros zelfs een bezoek aan de Filipijnen afzeggen nadat hem te verstaan werd gegeven in het land niet welkom te zijn.

De geheime ontmoeting met de Italiaanse minister-president is een normale manier van werken voor dergelijke figuren, die druk uitoefenen voor veranderingen en dit trachten aan elke democratische besluitvorming te onttrekken. Op de achtergrond tracht men de nodige beleidswijzigingen door te drukken. In Italië wordt strafrechtelijk onderzoek gedaan naar de organisaties zonder winstoogmerk die de bootreizen van migranten naar Europa financieren. Daar zitten ook organisaties tussen die geld van Soros zijn stichtingen ontvangen en dat verklaart ongetwijfeld zijn aanwezigheid.

Eerder in dit jaar ontstond ook de nodige onrust in Macedonië, toen bleek dat ook hier zijn stichtingen zeer actief zijn. Men probeert tot op de dag van vandaag om hier een wisseling van de macht te bewerkstelligen, dit tot grote onvrede van de bevolking. Soros steunt in het land de Albanese, islamitische groeperingen en voormalige communisten, met als doel de Macedonische samenleving verder uit elkaar spelen en de groei van de islam in de regio te ondersteunen.

In de Filipijnen was het zelfs de President Rodrigo Duterte die zich openlijk en in krachtige bewoordingen uitliet over een bezoek van Soros. “Voor hem is een speciale plek in de hel en ik stuur hem daarnaartoe.” Dat is geen opmerkelijke uitval, want de speculant is in heel Zuidoost-Azië niet geliefd. Soros was met zijn geldspeculatie verantwoordelijk voor het inelkaar doen storten van de economie van Thailand en Maleisië in 1997, wat miljoenen mensen in de ellende heeft gestort. Over het beleid van de huidige President heeft Soros via zijn stichtingen zich herhaaldelijk negatief uitgelaten.

Toch komt George Soros niet overal zomaar mee weg. Hij overtrad de wet in Frankrijk door handel met voorkennis, door 2, 9 miljard weg te roven bij een overname van de Franse grootbank Société Générale. In 2011 werd zijn criminele veroordeling voor de Franse rechtbank definitief gemaakt, het koste hem uiteindelijk via een beroep iets minder dan een miljoen euro.

5 comments

  1. In zijn hoedanigheid van financier, levert hij kennelijk wel de “kerosene” voor de “jet-motoren” der internationale filosemitische, pro-Zionistische Lobby !

  2. Soros is een crimineel en een zionist die ons witte mensen wil vernietigen, door de financiering van de invasie met moslims!

  3. Die walgelijke internationalistische viezerik doet mij altijd denken aan Grima Wormtongue van Lord Of The Rings.

  4. “Het was altijd al bekend dat G.Soros een filantroop is die meerdere pro-EU-, pro-democratie- en anti-discriminatiebewegingen financiert.” Bron : https://nl.wikipedia.org/wiki/George_Soros

    Zal hij straks ook in het geniep op de koffie gaan bij de nieuwbakken president E.Macron, een plutocratische Rothschild-bankier, en zijn Franse gerechtelijke boete onder tafel terugeisen ?

Comments are closed.