De manipulatie en de hysterie bereikt stilaan een hoogtepunt. In de Marne, waar een deel van de champagnestreek bij hoort, scoorde Marine Le Pen zeer goed bij de eerste ronde van de presidentsverkiezingen. In de gemeente Ay, de thuishaven van de bekende Bollinger Champagne, kreeg ze 29,42% van de stemmen achter haar naam, in Mareuil was dat zelfs 41,01%. Tegenkandidaat Macron moest het met respectievelijk 17,29% en 11,80% stellen.

vvaa

Hieronder de uitslag voor het volledige departement:

Liste des candidats Voix % Inscrits % Exprimés
Mme Marine LE PEN 82 473 21,61 28,07
M. François FILLON 65 081 17,05 22,15
M. Emmanuel MACRON 60 958 15,97 20,75
M. Jean-Luc MÉLENCHON 44 424 11,64 15,12
M. Nicolas DUPONT-AIGNAN 16 896 4,43 5,75
M. Benoît HAMON 13 683 3,58 4,66

Dat is natuurlijk een doorn in het oog van de burgemeester van AY, de socialist Dominique Lévêque en zijn kliek. Op officieel briefpapier, met embleem van de gemeente, wijst hij op de gevaren van ‘extreemrechts’. Men moet echt een socialist zijn om niet te beseffen dat zoiets niet kan. Op eigen kosten, en met eigen briefpapier, doet de man wat hij wil, maar van dat officieel papier moet hij afblijven.

Het is te hopen dat de verantwoordelijken van het FN en Bleu Marine klacht indienen tegen dat individu dat geen onderscheid kan maken tussen het mijne en het zijne. Dat is gewoon aan (vuile) politiek doen op kosten van de belastingbetaler.

baevg

De eventuele verkiezing van Marine Le Pen zou volgens de man een economische catastrofe voor Frankrijk en Europa betekenen. Bovendien zou  de wereldvrede in gevaar komen. Of de aarde nog meer gaat opwarmen, de zondvloed er aan komt,  of de champagneoogst azijn zal worden, heeft de verdraagzame er niet bijgezegd.

De socialist Dominique Lévêque roept dan ook op om massaal voor Macron te stemmen. Voor wie er nog mocht aan twijfelen: de baby-Hollande is ook een gauchist.

Veel succes, Marine! Het zal nodig zijn.

bvaa

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Angst voor Le Pen is groot, burgemeester Ay stuurt bewoners officiële brief: “Stem Macron!””

 1. Mireille Demonie

  Bende beunhazen

  Virusvrij. http://www.avast.com

 2. @SSHeinrich .. man ..wat hebben jullie toch met het verleden. Het “nu” is belangrijker. Niet dat JM geen goede dingen gedaan heeft maar hij is nu …”voorbij”. Het is tijd dat het oude gezanik stopt , het enige wat we bereikt hebben is niets. Een rechtse socialist als president. Dankzij het geleuter van een garde die niet weet dat hun tijd voorbij is. Ook in Vlaanderen kennen we er zo, vooral in het Antwerpse.

 3. ssheinrich1923

  Van haar verwacht ik ook niet veel, ze heeft haar vader, een echte nationalist uit de partij gezet, zij is me te te gek met Israel en dat is bedenkelijk!


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d