[VIDEO] Journalist Arnold Karskens in gesprek over zijn aangifte tegen Frans Timmermans

De Nederlandse journalist Arnold Karskens heeft in een uitvoerig gesprek met ondernemer Erik de Vlieger meer kunnen vertellen over zijn werk als oorlogsverslaggever en de projecten waarmee hij momenteel bezig is. Daarbij was er ook alle ruimte om te verhalen over de recente aangifte welke Karksens heeft gedaan tegen EU-vicevoorzitter Frans Timmermans voor nalatigheid bij de massale komst van immigranten naar Europa.

Verder komen in het gesprek zoal nog voorbij; de rol van de Nederlandse pers, het importeren van chaos uit Afrika en oorlog uit Midden-Oosten door middel van het opzetten van de Europese grenzen, het aantal mensen dat is verdronken in de Middellandse Zee en de reizen van Karskens overal in de wereld. Het gesprek duurt een klein uur.