Een grappig en geslaagd campagnemoment voor de ene, een ‘schandelijk politiek misbruik’ voor de andere. Wat er ook van zij, Marine Le Pen zorgde met haar bezoek gisteren aan de arbeiders van Whirlpool in Amiens voor een perfect uitgelokt politiek debat. Helaas vallen er bij politieke spelletjes steeds slachtoffers, al krijgt het deze keer een wel heel (nou ja) onverwachte wending.

wp2.jpg

Snel recapituleren: presidentskandidaat Macron, de – nu al – handpop van Soros en consorten, bracht gisteren een bezoek aan de leiding van de Whirlpool-fabriek in Amiens die aankondigde te zullen verhuizen naar Polen. Hij wilde zogezegd een poging ondernemen om de plannen te doen keren. Maar Macron was niet de enige bezoeker gisteren. Ook die andere kandidate voor het Franse presidentschap, Marine Le Pen, stapte af aan de getroffen Whirlpool-vestiging. En dat was niet naar de zin van Macron.

Marine trok immers niet naar het directiekantoor, om er bij een glas Champagne en een broodje kaviaar en de niet te missen gebruikelijke mopjes, gespeeld onder de indruk te gaan doen en er met de – niet meer dan – spreekwoordelijke spierballen te gaan rollen in de zin van “hou me tegen of…”, neen, Marine ging recht op het stakingspiket af, waar ongeruste Franse Whirlpool-arbeiders geheel terecht stand hielden tegen de verhuisplannen van de multinational.wp1.jpg

Macron kon er niet mee lachen en noemde het een politiek manoeuvre van Le Pen. Nou, dat zou natuurlijk weleens kunnen … tijdens een 100% puur politieke campagne. Maar niet Le Pen, noch Macron lijken nu het slachtoffer te gaan worden van hun bezoekje. Immers, Patrice Sinoquet, een vakbondsafgevaardigde in de bewuste Whirlpoolfabriek, legde zijn hart bloot aan France Info en verklaarde dat hij zal stemmen voor Marine Le Pen tijdens de tweede ronde van de presidentsverkiezingen.

Vakbondsleden die hun sympathie bekennen voor een rechtsnationale partij? Brandstapel! Zo kennen wij hier voorbeelden genoeg in Vlaanderen. En zo dus ook in Frankrijk. De man, die enkel maar oprecht was voor het oog van de camera’s, dreigt nu te worden uitgesloten wegens zijn sympathie voor Le Pen. En bij deze is de democratie in Frankrijk ongetwijfeld weer gered, zo moeten de linkse idioten denken. Zelfs wanneer de kleine man gestraft wordt, terwijl de handpop van Das Kapitaal op de koffie gaat met de Uitbuiters van de Verworpenen Der Aarde. Het kan verkeren, zei Bredero!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Vakbond Whirlpool: “Uitsluiting afgevaardigde die zegt Marine Le Pen te zullen stemmen!””

  1. Dit is wel een HEEL straf staaltje van politiek-correct ontaarde, vermeende…..”verdraagzaamheid”(sic) waarmee politiek-correct geïndoctrineerden blijkbaar toch zo graag schermen…..

  2. Aan de meet worden de prijzen gedeeld. En zolang we nog mogen geloven dat het stemmen geheim is worden daar de punten gegeven. Nog even afwachten wat het wordt dus.

Trending

%d bloggers liken dit: