Voorpost heeft er een lange nacht en dag opzitten. Niet alleen voerden ze vandaag actie tegen de komst van koning en hondenkweker Filip den Eerste, vannacht waren ze ook al de baan op, of eerder het kanaal, want het beruchte asielzoekersponton, dat nu aan de grens met Zeeland ligt, werd onder handen genomen. De kapoenen van Voorpost laten geen nationalistisch thema onberoerd, zoveel is duidelijk!

azp1.jpg

Begin 2016 werd de aloude en historische Arteveldestad wakker met een gigantisch ponton op de Gentse wateren. Niet minder dan 250 asielprofiteurszoekers zouden er worden opgevangen. Nu, ruim een jaar later is het ponton verplaatst naar het Sas van Gent, in 1980 nog prachtig bezongen door Louis Neefs, op het kanaal Gent-Terneuzen. Asielzoekers zitten er niet meer en de kuisploeg is volop bezig om het varende hotel opvangcentrum op te kuisen. Daarna gaat het waarschijnlijk terug naar de Noorderburen.

azp5.jpg
Februari 2016: het ponton meert aan in Gent.

Voorpost was echter op de hoogte van de nieuwe locatie en nam het ponton vannacht Tijl Uylenspiegelgewijs onder handen met affiches en een groot spandoek. De kuisploeg op het ponton zal overuren mogen kloppen, zoveel is wel zeker. “Stop de asielinvasie!” en “Dit ponton heeft ons veel geld gekost,” zijn de aangeplakte leuzen. Dat laatste willen we gerust geloven. De stad Gent liet immers weten dat Fedasil de opvang toewees aan privé-uitbaters Corsendonk Hotels en G4S Care. Zij huurden weliswaar dit drijvende dorp, maar we weten ook dat zij per dag, per asielzoeker een kleinigheidje ontvangen van Fedasil. Een vette aalmoes zeg maar. De eerste asielzoeker die zijn verblijf zelf bekostigt, moet immers nog aanspoelen geboren worden.

azp4.jpg

Een leuke actie van de jonge nationalisten van Voorpost! En voor wie vindt dat Voorpost deze actie beter had gedaan toen er nog oorlogs- economische vluchtelingen op zaten, kunnen we bevestigen dat het ponton degelijk en continu afgeschermd werd door de bewakingsfirma en een opgetrokken muur. Daar was geen doorkomen aan, want dat is de functie van muren, hekken, prikkeldraad en bewaking. Zo zie je maar weer, de grenzen van ons land staan wagenwijd open, maar eens de bevolking met de haar opgedrongen vreemdelingen op de koffie of de muntthee wil, is er plots geen doorkomen aan. Voorpost heeft trouwens wel degelijk actie gevoerd bij het ponton vorig jaar en dat was overdag en met heel wat volk. Meer van dat!

azp6.jpg
De muur die werd opgetrokken rond het ponton werd vorig jaar door Voorpost al onder handen genomen tijdens een betoging tegen de komst van 250 asielzoekers.

azp3.jpg

azp2.jpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Voorpost bezocht het asielzoekersponton van Gent bij nacht en ontij: “Stop de asielinvasie!””

  1. Asielkolonisten, allen naar sossewieters nest Gent, het OCMW-snoepkraam staat er wagenwijd open !

  2. Als er goed en prettig nieuws is van het Vlaamse front, dat zit Voorpost er wel tussen. Goed dat zij regelmatig eens aan de boom schudden.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  3. Alphons Mantel

    dappere en zinvolle actie van Voorpost; maar mw .Merkel gaat door met het uitnodigen van homohaters, jodenhaters en jihadisten en die worden welkom geheten door Vluchtelingenwerk


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d bloggers liken dit: