“Het Koninklijk Paleis laat weten dat Hunne Majesteiten Koning Filip en Koningin Mathilde op dinsdag 25 april 2017 een officieel bezoek brengen aan drie plaatsen in de provincie Oost-Vlaanderen, waaronder de stad Dendermonde.”, zo kondigde op 19 april de gemeente Dendermonde op haar webstek aan. Tijd voor een republikeinse actie, zo dachten de kapoenen van Voorpost!

vpdm1.jpg

De koning en zijn gevolg kwamen niet naar het Ros Beiaard kijken, neen, een bezoek van het vorstenpaar gaat zelden gepaard met Vlaamse cultuur, al zal je dat maar weinig verbazen. De webstek van Dendermonde legt uit: “Het Vorstenpaar brengt in Dendermonde een bezoek aan het Opvangcentrum voor vluchtelingen van Fedasil aan de Oude Vest. Nadien worden zij plechtig ontvangen in het Stadhuis.

En van die laatste gelegenheid maakte Voorpost gretig gebruik om er de koning en zijn madam nog eens op te wijzen dat lang niet iedereen in dit land gediend is met een dynastie die de belastingbetaler tientallen miljoenen euro’s per jaar kost. Veel woorden hoeven we daar niet aan vuil te maken, de foto’s tonen dat de actie goed zat. Of de asielzoekers blij waren met het bezoek van le roi en sa reine, kunnen we niet met zekerheid zeggen. En eerlijk gezegd kan het ons maar weinig schelen ook.

vpdm4vpdm6vpdm5vpdm3

vpdm2
Veel volk voor het bezoek van de koning, zal je denken. Niets is minder waar, althans, als je de in der haast opgevorderde kinderen van de Dendermondse scholen even wegdenkt. Middeleeuwser kan je het bijna niet voorstellen! En ook Kim Jong-un zou fier zijn op de Dendermondse CD&V-burgemeester.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Koning Filip bracht bezoek aan Dendermonde, Voorpost was erbij en voerde vreedzaam actie”

 1. Vanwaar halen jullie het cijfer ”honderden miljoenen euro’s per jaar” ?

  NVDR: http://www.knack.be/nieuws/belgie/voor-het-eerst-weten-we-hoeveel-de-monarchie-echt-kost-38-742-000-euro-per-jaar/article-opinion-115360.html Dus aan 38,7 miljoen euro per jaar is dat bv. 387 miljoen euro op amper 10 jaar. En het zaakje bestaat al meer dan 100 jaar. Reken uit ons verlies…

  1. En over heel de entourage van “adviseurs”, veiligheidspersoneel bedienden en andere gatlikkers zullen we het maar niet hebben natuurlijk. Evenmin over de continu politie- en legermacht om die clown te bewaken. En over de onderhoudskosten van dat kasteel in Laken hebben we het maar helemaal niet. Als je alleen het ventje bekijkt, dan klopt dat misschien, maar er is veel meer dan dat.
   Dat ze daar asielzoekers huisvesten, plaats genoeg. Het vorstenhuis is prehistorisch. Weg ermee en met heel die kliek profiteurs die trouwens alleen maar de Kerk en de walen ten dienste staan.

  2. Maar u schrijft honderden (minstens 200 miljoen m.a.w.) miljoenen euro’s per jaar, niettegenstaande dat het artikel dat u zelf citeert 38,7 miljoen euro per jaar aangeeft.

 2. Voorpost weer trouw op post om duidelijk te maken wat er ons echt bezighoudt. In elk geval niet die hansw(v)orst en zijn staak. Goed werk gasten!


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 3. […] Koning Filip bracht bezoek aan Dendermonde, Voorpost was erbij en voerde vreedzaam actie […]

 4. Goe bezig Luc = doe zo voort!

Trending

%d bloggers liken dit: