De burgerbeweging PEGIDA blijft demonstreren tegen het beleid van opeenvolgende Nederlandse regeringen om het land verder te islamiseren. Aankomende demonstratie wordt op de Vismarkt in het centrum van de stad Groningen gehouden en zal op zondag 9 april om 14u00 plaatsvinden. Er zijn meerdere sprekers uitgenodigd, om over dit thema geïnteresseerden toe te spreken. Waaronder ook Paul Meijer, fortuynistisch politicus uit Haarlemmermeer. Men verwacht een paar honderd demonstranten.

Middels een uitgebreide demonstratietekst roept PEGIDA de bevolking op om samen met de organisatie in Nederland zaken op positieve wijze te gaan veranderen. Via de facebookpagina van PEGIDA laat ze weten 12 standpunten te hebben om Nederland terug te veroveren. De inleidende tekst begint alsvolgend;

PEGIDA is een beweging, die vrij van elke ideologie de huidige politieke en sociale problemen van onze tijd wil aanpakken en samen met de bevolking oplossingen wil vinden. De middenklasse en de werkende klasse verarmen steeds meer door het huidige economisch beleid. Lonen en pensioenen verslechteren relatief snel tegenover de kosten van levensonderhoud. De criminaliteit stijgt, sociale hotspots en gestaag groeiende parallelle samenlevingen zorgen voor onrust bij de mensen. Het veiligheidsrisico wordt steeds groter. En de wereldwijde conflicten als gevolg van onverantwoordelijk binnenlands en buitenlands beleid verergeren met de dag. Een vreedzame samenwerking en samenleven van alle soevereine landen over de hele wereld is de basis voor een veilige toekomst voor ons allemaal.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “PEGIDA demonstreert zondag in Groningen: ‘Samen Nederland terugveroveren’”

  1. ik was erbij , geweldige sprekers , redelijk kordaat politie optreden toen de linkse aggressieve geitenwollensokken islamofieltjes/landverraders zich wéér eens NIET konden gedragen , en met geweld de confrontatie wilden aangaan.

Trending

%d bloggers liken dit: