[VIDEO] Stichting klaagt Frans Timmermans aan vanwege immigrantenstorm op Europa

De Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden van journalist Arnold Karskens gaat aangifte doen tegen EU-vicevoorzitter Frans Timmermans voor nalatigheid bij de massale komst van immigranten naar Europa, dat sinds 2015 in een grotere versnelling is geraakt. Volgens de oorlogsjournalist is Timmermans politiek verantwoordelijk voor dit beleid. Een politieke keuze waarmee veel immigranten worden uitgenodigd op gammele bootjes te stappen om naar Europa te geraken en waardoor veel onder hen omkomen op de Middellandse Zee.

Via de website van de Stichting laat men weten hier al veel langer onderzoek naar te doen, met name waar het de twijfelachtige rol van de NGO’s en ook de verantwoordelijke politici betreft.

Langs verschillende wegen onderzoekt de stichting vanaf april 2015 of NGO’s als bijvoorbeeld Artsen Zonder Grenzen en of Europese organisaties als de Europese Commissie, met name vice-voorzitter Frans Timmermans, aangeklaagd kunnen worden voor schuldige nalatigheid de dood ten gevolge hebbende.

Bij Goedemorgen Nederland op NPO 1 gaf Arnold Karskens extra uitleg over de stappen die hij met zijn Stichting gaat ondernemen en de redenen hiervoor.

11 comments

 1. De linkse radicalen zullen zich wel stevig verzetten tegen Arnold Karskens en zijn Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden.

 2. prima idee. er schijnen ook christenen door moslims overboord te zijn gegooid en daardoor verdronken. de daders lopen waarschijnlijk vrij rond,en zullen waarschijnlijk nooit berecht worden , mede daardoor.

 3. En de miserie blijft maar komen. Dagelijks worden levens van Blanke mensen vernield en de links-liberale insecten vieren feest.

  In het krankzinnige gesticht genaamd Zweden, is een 13 jarige meisje verkracht door een immigrant (die de verkrachting filmde!). De dader krijgt 40 uur gemeenschapsdienst… en zijn klote familie gaat in beroep…on-fucking-geloofelijk.

  http://www.dailywire.com/news/14812/muslim-sweden-gets-40-hours-community-service-joseph-curl

 4. Ooit gaan de namen van al die volksverraders de geschiedenis in als de allergrootste verraders in de Westerse geschiedenis.

 5. Ik kan dit ten zeerste toejuigen. Laten ze ook wat aan die ondemocratische boycot doen van de PVV dat hoort niet

 6. Een heel goed initiatief en eh, geef Madam Merkel ook effe aan!

 7. Artsen helpen kennelijk de verkeerde mensen , terwijl A. Merkel ihadisten uitnodigt

Comments are closed.