Vanavond protesteerde de nationalistische actiegroep Voorpost bij het Theater aan de Schie te Schiedam tegen de uitspraken van de kunstenaar Erik van Muiswinkel. De actiegroep stond met spandoek en affiches klaar om het publiek en de inwoners van de stad te informeren over de ontluisterende, linksextreme taal die de kunstenaar de afgelopen weken tegen gewone mensen, maar vooral ook tegen politici als Geert Wilders en Thierry Baudet uitsloeg.

Florens van der Kooi, de actieleider van Voorpost, kon kort via de telefoon aan ReAct wat meer vertellen over deze actie en de beweegreden.

In Nederland is er een lange geschiedenis van geweld tegen politici, vooral ook door linksextreme groepen. Het lijkt met name in kringen van de hogere burgerij langzamerhand meer en meer geaccepteerd te zijn om dreig- en haattaal tegen onwelgevallige politici uit te slaan. Een voorloper is hiermee deze Erik van Muiswinkel, die recent nog een oproep voor steun aan de zogenaamde ‘Antifa’ deed. Dit zijn extreemlinkse knokploegen.

Van Muiswinkel imiteerde jarenlang Hans Janmaat op de publieke televisie. De politicus had als criticaster van de massa-immigratie heel zijn carrière te maken met extreemlinks geweld. Zijn vrouw werd bij een terroristische aanslag in 1986 te Kedichem zodanig verwond dat ze een van haar benen kwijtraakte.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Actiegroep Voorpost protesteerde in Schiedam tegen linksextremistische uitspraken Erik Van Muiswinkel”

  1. Thierry Baudet heeft zeer interessante ideeen over intersectionalteit. Hij is volgens links niet alleen racistisch maar ook seksistisch.

  2. Voorpost, jullie zijn Helden! Ga alsjeblieft door met jullie acties. In nederland is iets griezeligs gaande en het komt weer van links! Het heet Links FASCISME! Moordlust drijft hen. Maar in Nederland sluit men daarvoor de ogen. Het zal wel loslopen denkt men graag. Het is een schoolvoorbeeld van “wishfull thinking. Want het gaat niet loslopen, de kogel kwam en komt altjd uit de links-fascistische hoek!

  3. […] REACT publiceerde een vraaggesprek met actieleider Florens van der […]

Trending

%d