Beste Vlamingen, weest gezegend! Na twee jaar hard nadenken is het dan eindelijk zover: er is een symbool gevonden voor de genderneutrale wc’s. Minister Liesbeth Homans en haar N-VA-vrienden kunnen tevreden zijn. De échte verandering zet zich door! Al is het werk nog niet volledig af, want de mindervalide anders-genders hebben nog geen symbool… Men weet dus wat gedaan de komende twee jaar in het Vlaams parlement.gnpk.jpg

We hadden dit artikel kunnen aanvatten met: “geen satire”, maar dan zouden veel nieuwtjes tegenwoordig die prefix nodig hebben. U mag als burger inleveren, besparen, afdokken en ga zo maar door, maar geef toe dat je er serieus wat voor terugkrijgt: om de zoveel tijd een (verijdelde) aanslag, extra dure elektriciteit en water en twee jaar geleden al genderneutrale wc’s. Maar er was nog een probleempje. De zoektocht naar een geschikt symbool.

Twee (2!) jaar lang heeft men de grootste bollebozen bijeengezet met slechts één opdracht: het meest geschikte pictogram vinden voor deze bijzonder wc’s waar niet-man-niet-vrouw-wel-anders-genders hun gevoeg kunnen doen. En dit voor alle gebouwen van de Vlaamse overheid. Maar, eureka, de kogel is door de neutrale kerk, er is witte rook, het doek is gevallen, enfin, je begrijpt ons wel. De saucisse-noch-pruim-genders kunnen tevreden zijn. Althans, diegene die fysiek volledig ok zijn, nou ja, deels toch. Want voor de mindervaliden is het nog even wachten op een geschikte wc, daar werd nog geen pictogram voor gevonden. Blijven zoeken Homans, jullie komen er wel!

O ja, en het symbool dan waar men zolang op heeft moeten wachten? Hier is het dan! De originaliteit valt niet te overklassen… (We menen het, dit is géén grap!)

tgp.jpg
Over dit symbool hebben duurbetaalde mensen twee jaar gediscussieerd… Van een echte schande gesproken! Minister Homans en de N-VA mogen fier zijn.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Prioriteiten Vlaamse overheid: zoektocht van twee (2) jaar voor symbool genderneutrale wc’s”

 1. En toch blijft het, politiek-correct beschouwd, een flagrant geval van discriminatie dat “gender-neutralen (sic) een aparte WC toegewezen krijgen maar dat er één minderheid in de kou blijft staan, die dus GEEN separate WC gegund wordt . Het betreft de hele schare van onze éénogige, suikerzieke, schele, kleurenblinde, potdove, platvoetige, onder flatulentie gebukt gaande, lijdende medemens. Deze patienten leven toch OOK maar één keer ! Waarom worden WIJ dan juist gediscrimineerd door GEEN voor ONS exclusief bestemde WC-faciliteiten te krijgen ! UNIA zal het te horen krijgen, wacht maar ! Zo gemakkelijk zal de Vlaamse Deelregering er niet van af geraken ! Wij betalen toch OOK belastingen !

 2. mireille demonie

  water closed ???????

 3. mireille demonie

  hallucinant…………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Onze zich democratisch wanende PoCo-politici van het Cordon Discriminatoir hebben alles veil om onze stoelgang politiek-correct te kunnen waarborgen ! Voorlopig dienen we nog geen separate ‘billen-taxe’ (BTWC) te betalen wanneer we ons ontspannend neervlijen op de porceleinen troon in de allerkleinste balzaal, om op bevrijdende wijze ons gevoeg te kunnen doen ,alleszins voorlopig toch… Profiteer er NU van, ga meermaals per dag, nu er nog geen BTWC zal aangerekend worden ter dichting van het gat in de begroting.

 5. Prioriteiten…

 6. Hiervan moet ik… Naar de WC!

 7. Nou lijkt me simpel man vrouw neutraal genoeg ?

Trending

%d