Op 22 maart 2016 werden Brussel en Zaventem getroffen door islamitische terreuraanslagen waarbij door moslims in naam van Allah, op basis van de voorschriften in de Koran, in navolging van het leven van de zogenaamde ‘profeet’ Mohammed, 32 vooral Europese mensen werden vermoord. Op 22 maart 2017 werd Londen getroffen door een islamitische terreuraanslag waarbij door moslims 4 vooral Europese mensen werden vermoord. 

En uitgerekend op diezelfde 22 maart 2017 werd door de islamitische en Turkse dictator Erdogan de volgende bedreiging uitgesproken aan het adres van alle Europeanen, dus ook alle personen met Belgische of Nederlandse nationaliteit: “De hele wereld volgt van dichtbij wat er hier gebeurt. Als jullie voortdoen met zich op deze manier te gedragen, zal morgen geen enkele Europeaan nergens ter wereld nog veilig op straat kunnen wandelen”. (Erdogan, Ankara, 22 maart 2017)

In tal van leugenmedia werd door politici al verontwaardigd gereageerd. Of op die verontwaardiging ook eindelijk daden gaan volgen is nog maar de vraag: Turkije krijgt nog steeds elk jaar 600 miljoen euro EU-belastinggeld cadeau, en blijkbaar durft men die geldstroom naar de dictator niet stopzetten…

Maar juristen die wij spraken zijn formeel: deze keer kan ook elke Europeaan zélf iets doen. ‘In de huidige context, waarbij wereldwijd Europeanen worden vermoord door soennitische islamitische terroristen, en gelet op de door Erdogan gekozen datum van 22 maart 2017, is de uitspraak door de Turkse soennitische dictator Erdogan ongetwijfeld ook een dreigement aan alle personen van Belgische of Nederlandse nationaliteit’, zo zeggen zij.  ‘Belgen zijn zo slachtoffer van het door Erdogan gepleegde haatmisdrijf en al zeker het Belgische gerecht is bevoegd’.

De door dictator Erdogan aldus op 22 maart 2017 naar Belgisch recht gepleegde misdrijven zijn al zeker: aanzetten tot haat op basis van nationaliteit, herkomst, afstamming; aanzetten tot geweld op basis van nationaliteit, herkomst, afstamming; aanzetten tot discriminatie op basis van nationaliteit, herkomst, afstamming; het uiten van bedreigingen; aanzetten tot, oproepen tot, deelnemen aan de voorbereiding van terroristische misdrijven tegen Europeanen; aanzetten tot, oproepen tot, deelnemen aan de voorbereiding van genocide en misdaden tegen de mensheid.

Elke Belg kan dan ook een aangifte en klacht indienen bij het Belgische gerecht, en vragen om een onderzoek naar de bedreigingen door de Turkse dictator te openen. Het modelformulier voor die klacht drukken we hieronder af: u kan het hier ook downloaden en zelf thuis afdrukken.  Eenvoudig invullen met naam, adres en datum, ondertekenen, en opsturen naar het adres bovenaan van het Parket te Brussel. En daarna een foto nemen van uw klacht, posten op Facebook en Twitter, met de melding: ik diende klacht in tegen de Turkse dictator Erdogan! U toch ook?

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

9 reacties op “Erdogan bedreigt alle Europeanen: dien uw klacht in”

 1. Opgestuurd.Geen woorden maar doen.

 2. HELP, ik dreig volkomen multikultureluurs te worden van al dat multiLULtureel en multiFLAUWEkultureel PoCo-propaganda gedoe….

 3. Nathalie bogaert

  Terug sturen

 4. Devos stephane

  Wat zal dat helpen met klacht in te dienen
  Alle vreemden die het eens zijn met ERDOGAN TERUG STURN
  PREVENTIEVE VOORZORGEN NOEMEN ZE DAT EN GRENZEN SLUITEN

  1. @Devos stephane

   Nee, “alle niet-blanken” terug sturen. ALLEMAAL.

 5. mireille demonie

  massaal klacht in dienen open je ogen voor de islam ze sluit deelnemingen betuigen aan de vele slachtoffers zal niet meer baten dit zijn paarlen voor de zwijnen ………

 6. Philippe Thooth

  Gaat vandaag nog in de brievenbus !

 7. jean pierre truant

  Kan je die brief ook in pdf. formaat vertalen in het Engels en Portugees ? dank bij voorbaat

Trending

%d