De allochtone en islamitische vloedgolf in ons land gaat maar door, maar gelukkig zijn er organisaties die moedig blijven oproepen tot verzet, zoals Voorpost.  Op zaterdag 18 maart wordt er om 14 uur betoogd in Zeebrugge tegen de overlast door illegalen.

De overlast veroorzaakt door illegalen te Zeebrugge blijft onverminderd voortduren. Het buurtinfonetwerk trekt aan de alarmbel. Na de Syriërs en Irakezen zorgen nu veel Afrikanen voor problemen. Zij zijn ook agressief. Meisjes worden lastiggevallen en leegstaande huizen worden gekraakt, zo laat het buurtinfonetwerk weten.

Volgens burgemeester Renaat Landuyt “nemen de problemen niet echt toe” – wat op zijn minst betekent dat nu al bijna twee jaar illegalen voor overlast zorgen. Voorpost laat weten dat het alleszins meer vertrouwen heeft in de vaststellingen van het Buurtinfonetwerk.

‘ Met Voorpost eisen we, dat er eindelijk komaf wordt gemaakt met deze onwettelijke toestand die voor de inwoners van Zeebrugge bestendige overlast betekent en, zoals het Buurtinfonetwerk zegt, Zeebrugge een negatief imago aanmeet.’

De manifestatie vertrekt om 14u00 op de Markt van Zeebrugge

Ook eerder werd er al in Zeebrugge betoogd, door Pegida Vlaanderen; dat zorgde ervoor, dat de politie duinen en straten uitkamde en alle illegalen opsloot.  Bereikt Voorpost morgen hetzelfde resultaat?  Om dat te zien zal je er moeten bijzijn!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Voorpost betoogt tegen illegalen in Zeebrugge”

  1. Zou illegaal verblijf en collaboratie daarbij dan geen “Misdrijf” meer zijn volgens art 75 der “Vreemdelingenwet” Hoe is d etoestand dan actueel ?

Trending

%d