De haat tegenover Trump nam de voorbije maanden reeds groteske vormen aan. We herinneren hierbij bv. aan de ophefmakende cover van het weekblad Der Spiegel:  Op die cover staat Trump, met in de ene hand het afgehakte hoofd van het Vrijheidsbeeld, en in zijn andere hand een bebloed mes afgebeeld.  De Amerikaanse rapper ‘Snoop Dogg’ gaat nog een stapje verder. In een nieuwe videoclip van de rapper, boordevol clowns, richt hij een wapen op de Amerikaanse president (afgebeeld als een clown met oranje geschminkt gezicht, blond haar en een lange rode stropdas, met de naam Ronald Klump) en haalt hij de trekker over.
 
Los van het feit dat muzikanten zich beter afzijdig houden op politiek vlak, is het wel bijzonder hypocriet van Snoop Dogg om uit te halen naar Trump. Want, iedereen die een minimale kennis over het rap-en hiphopgenre heeft, weet dat de teksten van die muzieknummers bol staan van denigrerend taalgebruik naar vrouwen toe. Zo worden vrouwen steeds minachtend omschreven als ‘bitches and ho’s” en zitten de videoclips vol halfnaakte vrouwen die moeten opdraven als lustobject.

Alweer een bewijs dus dat langdurig druggebruik (Snoop Dogg is een fervent druggebruiker en heeft het gebruik van cannabis reeds meerdere malen gepromoot) nadelige effecten op de hersencapaciteit heeft…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Hypocriete rapper Snoop Dogg ‘executeert’ Trump in video”

  1. Alphons Mantel

    Snoopy Dog had zich beter kunnen richten op de Koran

Trending

%d