Rellen met Turken in Nederland omdat ‘hun’ minister niet welkom was én bovendien niet mocht landen met zijn vliegmachien. Eerste minister Rutte die zich profileert als ‘sterke’ leider die dit allemaal durft. Mispoes! Totale manipulatie van de Nederlanders (en uiteindelijk de ganse wereld). De minister zou immers wel welkom zijn, echter pas nà de verkiezingen aanstaande woensdag!

re.jpg

Een echte huichelaar!” zo noemt De Dagelijkse Standaard, een Nederlandse online krant de Nederlandse eerste minister, na het vernemen van de bevestiging dat Rutte de Nederlanders heeft voorgelogen: “Nederlanders kunnen wel ophouden quasi-trots te zijn op Rutte omdat hij eindelijk een ‘rechte rug’ getoond heeft en ‘de lange arm van Ankara beperkt heeft.’ Rutte speelde een politiek spel. Cavusoglu werd verteld dat hij welkom was na 15 maart. Dat was voor Nederland geen enkel probleem geweest. Het enige wat Rutte wilde voorkomen is dat honderden of zelfs duizenden Turken met Turkse vlaggen stonden te zwaaien vóór 15 maart. Daarna mocht het wat hem betreft wél.

De geruchten over dit vuil spel sijpelden gisteren al binnen via Bild, een Duitse krant. Even later bevestigde de bewuste Turkse minister zélf het verhaal van Bild: “Nederlandse politici begonnen me te vertellen, “Mr. Minister, als je nu komt, zal het Wilders’ stemmen verhogen. Alsjeblieft, kom na de verkiezingen.” Is dit mijn probleem? Als je het mij op een normale manier had gevraagd, zou ik graag geholpen hebben, maar als je eerst in de media roept ‘Nee hij mag niet komen,’ dan werk ik daar natuurlijk niet aan mee.”

Mooi is dat! De Nederlandse bevolking wordt door deze farce van Rutte immers in gevaar gebracht in Nederland én in Turkije. Het reisadvies richting Turkije is immers aangepast omdat men vreest dat Nederlanders wel een kletsen kunnen krijgen tijdens het souvenirs kopen in pakweg Ankara. Leuk voor onze Noorderburen! En de schuldige van dit alles is dus niet de bronstige Erdogan-aanhang, maar wel de Nederlandse eerste minister himself!

Begrijp ons nu niet verkeerd, we nemen de bezoeken van de Turkse afgezanten aan de West-Europese landen nog steeds zwaar op de korrel. “Turkse oproerkraaiers zijn hier niet welkom,” zou de boodschap moeten blijven. Zelfs een progressieve opinieschrijver als Lex Molenaar van de Gazet Van Antwerpen is die mening toegedaan end at wil al heel wat zeggen. Maar het is en blijft in Nederland net hetzelfde als in Vlaanderen: veel stoere praat, maar als het erop aankomt zijn de Turkse leiders meer dan welkom! Al kwam het in dit geval “even slecht uit…

Deel dit artikel zoveel mogelijk! Nederlanders moeten dit weten, woensdag hebben ze immers de kans om Rutte voor eens en altijd af te straffen!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

25 reacties op “Rutte liegt! Turkse minister was wél welkom, maar als het even kon “na de verkiezingen””

 1. Het rare vind ik dat de media nog altijd niet er over spreekt alleen op Facebook twitter staan er berichten over deze verkiezingsfraude ,,, en let op hoe snel iedereen al bezig is met alles !! en nog niet alles is geteld ,,, Dinsdag zijn alle stemburotjes pas klaar maar iedereen is al verzekerd van de winst en ook het verlies ?? en dan dit !!!
  Hoe houden ze een exitpoll?
  Heel simpel en ouderwets: de onderzoekers van Ipsos staan bij verschillende stembureaus en vragen mensen bij het naar buiten gaan om ook voor hun poll nog een keer (volledig anoniem) te stemmen. Dit doen ze bij veertig verschillende stembureaus.
  Ipsos heeft deze stembureaus zorgvuldig uitgezocht. Ze hebben in het verleden goed gekeken naar de uitslagen van stembureaus. Degenen die het stemgedrag van de rest van Nederland het beste benaderen, worden gebruikt voor de exitpolls.

 2. Klootzak van een Rutten en een hoop Nederlanders trappen er weer in nou ik niet wist het wel daarom heb ik weer op wilders gestemd eens zal hij regeerden
  Als minister president lang leven wilders

 3. Sory hoe kun je nu zo dom zijn en kampanje in nederland gaan houden. Erdogan is vergeten waar turkije ligt. Nederland hoord niet bij turkije.

 4. Tja en waar kunnen we dit artikel bevestigt krijgen. Wat een onzin.

  1. Heb het al meerdere keren gelezen deze week.

 5. Ik ben geen fan van Rutte, maar ik denk dat dit verhaal komplete onzin is.

 6. Meneer mark rutte is een vuile leugenaar. Stuur alle criminele buitenlanders terug naar land van herkomst en alle vluchtelingen terug sturen zodra de oorlog in hun kand voor bij is.. en geen verblijfsvergunning/ werkvergunning geven. Ik heb problen met de vluchtelingen die never nooit meer terug keren na dat de oorlog voor bij is ze zeggen dat geert wilders een racist is maar hij heeft ook een dubbele paspoort. En heeft ook jaren in een moslimland gewoont. De grootste racistische partij in artikel 1 die wil alles wat ze at is en met het Nederlandse cultuur te maken heeft vernietigen in Nederland. S nog maar te zwijgen overr denk. Geeft zegt wat heel veel burger denken. Ik stem vandaag PVV

  1. Wat voor een beroep heb je/ doe je in het dagelijks leven?

 7. Wat een zwak journalistiek zwets verhaal. Heeft u de retoriek van Erdogan niet verbaasd? Is dit verhaal u door DENK toegeschoven?

 8. Broodje aap verhaal en alweer koren op de molen voor aanhangers van twitter Geert die nooit met oplossingen komt en 5 jaar geleden al eerder voor zijn verantwoordelijkheid is weg gelopen. Lekker gemakkelijk om dingen te roepen en niets hoeven waar te maken. Natuurlijk zijn er problemen met asielzoekers en of moslims, maar dat is een kleine groep. Moet je dan ook alle voetbalstadions sluiten voor bezoekers? Want daar zijn ook regelmatig problemen met radicale fans. Nee, haal de rotte appels eruit en wie zich aanpast aan de regels, die hier gelden kan blijven, De rest kan terug.

 9. het blijft een galbak

 10. […] Rutte liegt! Turkse minister was wél welkom, maar als het even kon “na de verkiezingen” […]

 11. kijk die neus groeien onze eigen pinokkio lach wekkend die Rutte

 12. Iedereen weet waar de landelijke en provinciale VVD voor staat.
  Wordt iets niet weggelachen, dan gebruiken zij een eufrinisme of een schijnheilig ‘sorry’ als het uitkomt – na herhaald ontkennen. Of anders offert men doodgewoon een partij-politicus (of 3) of nog meer voor het pluche op. Het doel heiligt de middelen. (Machiavelli)
  De waarheid moet uit deze boven-locale VVD-mond getrokken worden. Hun informatie-overdracht is niet of zelden correct, altijd incompleet en gemanipuleerd, in ieder geval onbetrouwbaar voor objectieve beoordeling en zonder schaamte niet te verdedigen.
  Deze club is er niet voor Nederland maar om hun eigen ‘ zakken’ te vullen.

  De VVD heeft deze strategie over genomen van de KVP. Wij weten hoe zij later zijn afgerekend door de eigen achterban. De vorming van het CDA moest hun lijfsbehoud redden. Arme CHU en ARP. Deze laatste info voor de jeugd.

 13. Een absoluut kletsverhaal. Mogelijk ingegeven door de vrije journalistiek of de Turken zelf.

 14. En wij geloven de turkse minister klakkeloos?

 15. gabriel vermeersch

  politiekers liegen is hun eerste natuir

 16. Wat een dom gezwets weer. Elke normale Nederlander is het er mee eens dat dergelijke figuren niet in Nederland welkom zijn voor hun propaganda activiteiten.

  1. Discussie zuiver houden. Erdogan is absoluut een gevaarlijke ultra-nationalist die geen maat heeft en bewust eng historische feiten wil ontkennen of wegwassen met het waswater. Hier heb ik het niet over gehad of oo gereageerd.

 17. dat komt ons bekend voor hij is onbetrouwbaar
  gr henk

 18. Niet welkom nu is niet welkom nu

  1. Dit soort verhalen zorgen alleen maar voor meer verdeeldheid. Laten we aub. het taalgebruik van Erdogan niet uit het oog verliezen dat mij persoonlijk diep van binnen raakt. Ik ben een geboren Duitse die als een volwaardig Nederlander al meer dan 35 jaar n Nederland leeft en uit de geschiedenis heeft geleerd.

   1. Ik dacht toch dat er juist vanuit de Turkse diplomatieke hoek gedreigd gemanipuleerd gelogen geschiedvervalst etc wordt.
    Ik zou me meer druk maken om het feit dat we collectief voor nazi’s facisisten en massamoordenaar worden uitgemaakt.
    Abjecte leugenachtige beledigingen van een NAVO bongenoot. Denkt u zich eens in wat dit doet bij de militairen die wij destijds naar Sebrenica hadden uitgezonden. SCHANDE!!!
    wat is geachte roeptroeteraars? Wilt u een veldtocht organiseren naar Turkije?
    Helaas is het niet mogelijk anders dan op deze wijze met dit potentaat om te gaan zonder ons te verlagen tot het beneden grondwaterig lage niveau van de diverse Turkse politici.
    Uiteraard staan we open voor suggesties.

 19. […] via Rutte liegt! Turkse minister was wél welkom, maar als het even kon “na de verkiezingen” — REA… […]

Trending

%d