In de maand februari, die slechts 28 dagen telt, zijn er in Zuid-Afrika liefst 17 boeren of gezinsleden van boeren vermoord. Sinds de “heilige” Nelson Mandela zijn broeders en zusters  “bevrijd” heeft van “het smerig, mensonterend” bestel in Kaapstad en Pretoria, staat dat voor wit Zuid-Afrika als een triest, een héél triest record geboekstaafd in zijn toch al erg bewogen geschiedenis: meer dan één moord om de paar dagen…

Hou je er rekening mee dat er net zo goed 45 dodelijke slachtoffers hadden kunnen vallen, want 28 overvallen zijn in die kortste maand niet tot een “goed einde” gebracht, dan zal je allicht, net als je dienaar, de onweerstaanbare drang in je binnenste voelen opborrelen om een gelukwenstelegram te sturen naar het democratisch regime dat dergelijke barbarij op haar beloop laat. Straffer nog: het democratisch aan de macht geholpen bewind van Kaapstad heeft onlangs een parlementair debat over die helse “plaasmoorde”… onontvankelijk verklaard. Er mag van Democraat Jakob Zuma niet op in gezumd worden, in krasse tegenstelling met zwarte aanspraken op onteigening van “witte” landbouwgrond, waarover wel gedebatteerd mag (moet?) worden in de Kaapse Tempel van Ware Democratie.

De belangenvereniging die de meeste boeren van de republiek vertegenwoordigt, de Transvaalse Landbou Unie (TLU-SA), toont zich, begrijpelijk, diep geschokt door het statistisch record. Adjunct-president Henry Geldenhuys trok prompt aan de alarmbel met een dwingende oproep aan alle voedselproducenten van zijn land: “Draag je vuurwapen en zorg dat je weet hoe je daarmee om moet gaan. Als het bij jou alleen maar dient om in de kluis te laten liggen, verkoop het asjeblief! Sluit aan bij ‘plaas’- en buurtwachten en blijf op de hoogte van alle veiligheidsinitiatieven, van welke organisatie die ook mogen uitgaan”.

Terwijl het witte kruisen langs de hoofdsnelweg N1 bij Potgietersrus elke dag talrijker worden, (een monument opgericht op privégrond met een wit kruis voor elke Boer die vermoord wordt, NVDR)ligt de Kaapse Democratie wakker van het beplande standbeeld van zes meter hoog voor Zuma de Grote, dat de belastingbetaler (die overwegend wit van vel is) de habbekrats van zes miljoen rand, (één miljoen per lopende meter), zal gaan kosten en waar in de Afrikaner pers al flink de spot mee gedreven wordt. De kop van het standbeeld moet suggereren dat hij hol is, lees ik onder andere.

Een mens zou erom lachen als de Zuid-Afrikaanse werkelijkheid van elke dag niet zo ten hemel schreiend droef was. Ja, het diepgelovige Boerevolk onder “die blou van sy hemel” waar het in zijn prachtige volkslied van zingt, rekent op de hemel, zoals verwoord door de ondervoorzitter van zijn landbouwunie: “Bid elke dag voor de hand van bescherming van de Heer en neem deel aan de ‘verootmoedigingsgelegenheden’ in je omgeving”.

Het wereldgeweten, het geweten van de “Beschaving”, zwijgt bij dit februari-moordrecord intussen als… vermoord, de zó goed ingelichte pers van het Vlaamse “broedervolk” niet uitgezonderd. Die pers heeft het immers véél te druk met “racistische” uitspraken van minister Crevits…

hvo

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Plaasmoorde Zuid-Afrika: februari 2017 was kortste en bloedigste maand ooit”

  1. […] in zijn toch al erg bewogen geschiedenis: meer dan één moord om de paar dagen…” Lees er bij RechtsActueel meer over!! Vermoord, verkracht, bestolen, ontslagen, permanent verminkt, gemarteld, gediscrimineerd, […]

Trending

%d bloggers liken dit: