Als u op onze partij stemt dan gaan wij onze idealen verwezenlijken, ongelijkheid de wereld uit helpen en kan iedereen gewoon zichzelf zijn. Het is duidelijk dat u bij sommige partijen, na het inkleuren van het rode vakje op het stembiljet, direct de ideale maatschappij in zal wandelen. Genderlobbyisten liet deze week acht partijen opdraven om een zogenaamd regenboog stembusakkoord te tekenen. Nog 6 dagen tot aan de verkiezingsdag.

De Nederlandse lobbyclub COC Nederland heeft acht politieke partijen zo ver gekregen afspraken vast te leggen over wat men daar noemt ‘de emancipatie van LHBTI-mensen’. (De PVV, SGP, CU doen niet mee en het CDA ten dele.) Ze wenst dat ook de grondwet wordt aangepast, om daarmee zelf verzonnen groepen als transgenders en mensen met een intersekseconditie ook nog extra wettelijke bescherming te geven.

Alsof dit niet gek genoeg is, wil men dat in de wet komt te staan dat kinderen meer dan twee ouders kunnen hebben, bijvoorbeeld twee moeders en een vader. Ook moet geslachtsregistratie door de overheid, bijvoorbeeld m/v achter de naam op een formulier zo veel mogelijk afgeschaft. Uiteraard moet dit alles op scholen worden gepropageerd en wil men zelfs dat er steun aan buitenlandse belangenorganisaties wordt gegeven.

Wanneer u hier allemaal niet over wilt nadenken en op een roze wolk wilt gaan wonen, dan kunt het best eens bij GroenLinks langs gaan. Dan moet u wel even de honderden clichés door weten te komen die lijsttrekker Jesse Klaver bij elk gesprek weet te herhalen. De partij heeft idealen, gaat voor verandering, is tegen ongelijkheid, voor gemeenschapszin en minder egoïsme. Oh ja… en ze is ook de voortzetting van de Communistische Partij Nederland.

In een tweegesprek tussen Klaver en een journalist van de publieke omroep ontstond er heel toevallig een moment waarop er werd doorgevraagd over zijn plannen om Nederland duurzamer te maken. Hij zette in een zin de belangrijke Nederlandse transportsector weg met ‘Alleen maar het verslepen van dozen, daar wordt niemand beter van.’ Het is maar te hopen voor de GroenLinks-voorman dat in de komende dagen niet al te kritisch wordt ingegaan op zijn ‘plannen voor verandering’.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “#Verkiezingen2017: Clichés en genderwaanzin”

  1. ssheinrich1923

    Toevallig ken ik enkele transgenders, die laten zich echt niet voor de lol opereren, maar zij hebben het lichaam van het ene geslacht en de hersenen van het andere, dat is medisch dmv een hersenscan bewezen! Het is gewoon een speling van de natuur, wie ben ik om om over iemand te oordelen? Het defect proberen te verhelpen met medicatie is herhaalde malen geprobeerd en mislukt, alleen een operatie kan die mensen gelukkig maken, we leven nu eenmaal in een andere tijd als 100 jaar geleden! Extra bescherming is ook overdreven. Iedereen heeft in dit land gelijke rechten. En het promoten van dit soort dingen werkt ook niet, maar de meesten die ik ken hangen het niet aan de grote klok! Travestieten is iets anders, die worden vaak verward met transgenders, maar dat zijn vaak kerels die er een sexuele kick van krijgen in vrouwenkleding rond te lopen. Moeten ze zelf weten, maar laten ze het binnenshuis houden en een ander er niet mee lastig vallen!

Trending

%d bloggers liken dit: