Gisteren toonden we aan dat tussen alle stoere woorden en beloften van een aantal Europese landen om geen Turkse meeting te dulden op hun grondgebied en het daadwerkelijk verbieden van die meetings, een wereld van verschil gaapt. We haalden vervolgens twee afgelopen meetings aan om dit te staven. En daar gaan we weer: morgen vindt de tweede Turkse meeting plaats in Nederland mét de aanwezigheid van een Turkse minister.

htv.png

Een spoedbericht van Geert Wilders daarnet op Twitter: “Onaanvaardbaar. Kamer moet NU terugkomen van reces voor debat! Zojuist verzoek toe ingediend.” Waar heeft die man het over, dachten we. Maar het werd al snel duidelijk, Wilders postte bij de tweet een afbeelding van een Teletekstbericht waarop te lezen staat dat morgen in Hengelo de Turkse minister van Familiezaken, Fatma Kaya, de Turkse Nederlanders komt toespreken.

gwt.png

Afgelopen zondag vond al een gelijkaardige meeting plaats in Rotterdam waarbij de Turkse oud-minister Sener de toehoorders toesprak. Beide Turkse politici hebben dezelfde boodschap: “Turken, stem tijdens het referendum dat gepland staat in Turkije voor Erdogan!” Dat referendum moet Sultan Erdogan meer macht geven. Lees: minder vrijheden voor de media, de ambtenaren, onderwijzers en professoren en de Turken in het algemeen.

Dat de meeting morgen in Hengelo alsnog verboden wordt is hoogst onwaarschijnlijk. Voor Geert Wilders is deze tweet dan ook een ideale verkiezingsstunt om zichzelf en zijn PVV nog eens in de markt te prijzen, maar laat het duidelijk zijn dat alle Turken in Europa onze politici vierkant uitlachen. Zij organiseren eensgezinde Turkse meetings pro Erdogan en de roepende Europese politici staan erbij en kijken ernaar, ondanks hun stoere verklaringen. Wie had het trouwens anders verwacht?

gwtt.jpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Morgen alweer Turkse meeting in Nederland, Geert Wilders roept Kamer uit verlof terug”

  1. Gewoon van de gekke. Zo zie je maar weer dat Rutte en consorten Nederland hebben gedegradeerd tot een Turkse moslimenclave.

  2. Welkom in lala-land.

Trending

%d bloggers liken dit: