#Verkiezingen2017: Geweld tegen de PVV en immigratiepolitiek

De lange Nederlandse traditie van intimideren en met geweld aanvallen van politieke tegenstanders openbaart zich dan ook nog ten volle in de laatste dagen van deze verkiezingsstrijd. Het is ook helemaal niet onverwacht dat de immigratiekritische oppositiepartij Partij voor de Vrijheid de klappen moet incasseren. De regeringspartijen VVD en PvdA, weten nog altijd vol te houden dat massale immigratie iets positief is voor het land. Nog 7 dagen tot aan de verkiezingsdag.

Geert Wilders wilde gisteren een bezoek brengen aan een dierenasiel in Zaandam, maar dit kon niet doorgaan. Reden hiervoor is de angst bij de mensen van het asiel voor mogelijke acties op de dag zelf of represailles later. Er was hen van tevoren duidelijk gemaakt dat extreemlinkse activisten dit evenement zouden komen verstoren.

Van een nog veel ernstigere aard is dat iemand het Kamerlid Fleur Agema van de partij, met kind en al probeerde aan te rijden. De nummer twee op de lijst van de huidige landelijke verkiezing liet dit weten toen ze hierover werd ondervraagd tijdens een debat voor een tijdschrift. Ze liet daarbij nog vallen ‘constant op haar hoede’ te moeten zijn en ‘dat is heel vervelend’.

In het televisiedebat, laat op de avond, lieten zowel de PvdA als de VVD-politici zich positief uit over het immigratiebeleid en de quota’s van de EU, waarbij de PvdA nog altijd in clichétermen als ‘ruimhartig’ denkt en nog het liefst in veel grotere aantallen mensen binnenhaalt. Alsof de stroom van gelukszoekers en het terrorisme op ons continent volkomen los van elkaar zouden staan.

Het journaal van de publieke omroep poogde de stroom van gelukzoekers en de situatie weerom in het bekend daglicht te plaatsen van armoede en ellende en wij die niet voldoende doen voor anderen. Wie echter goed luisterde naar wat de immigrant uit zwart Afrika werkelijk te melden had, hoorde een combinatie van haat en revanchisme richting Europeanen. Oftewel; meer geweld is op komst.

3 comments

  1. Nu op Ned tv ( do 9.3.17 08.30 uur Geert Wilders bij Goede morgen Nederland. Eerlijke tv, ondenkbaar bij ons ! Om te antwoorden op de vaststelling van Dhr Tyteca : De meppen die Wilders nu uitdelen kan, zijn volgens mij niet te laat. Wilders strategie is heel bestudeerd. Hij laat de anderen sudderen in hun eigen gelijk om dan op het laatste ( het meest belangrijke !) met K O te winnen.

  2. Het is een grote fout geweest van Wilders om zich 3 weken buiten het verkiezingsforum te weren. Zijn nieuwe verkiezingspropaganda komt mijn inziens te laat. Maar toch haalt hij de hoogste score. Maar te weinig.

  3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
    Het is toch gek voor woorden geworden! Dit zijn geen verkiezingsstunts meer maar pure terrorisme! Hoe meer immigranten, hoe meer gewelddadiger en onleefbaar Europa, en nu ook Nederland, wordt!

Comments are closed.