Visumrel Aleppo: Theo Francken wint een veldslag, maar verliest de asieloorlog

Men moet het de communisten van de PVDA meegeven: deze club, die onze Europese natiestaten kompleet wil verwoesten en ze daarvoor onder meer wil laten overspoelen door niet-Europeanen, weet haar provocaties goed te organiseren en te timen.  Op het ogenblik dat de leugenpers massaal beelden en tranerige verhalen verspreidde over de zogezegd honderdduizenden mensen die zouden gaan omkomen bij de belegering van Aleppo door het Syrische leger van president Assad, trokken de PVDA-advocaten met een stel Syriërs uit Aleppo naar een Belgisch consulaat en eisten daar toegang tot het Belgische grondgebied ‘om humanitaire redenen’.  De emocampagne werd uiteraard ondersteund door een ganse waaier subsidieslurpende linkse NGO’s, een batterij kritiekloze journalisten van de leugenpers, en bij de Franstalige Brusselse magistratuur werden zowaar zelfs een paar bondgenoten gevonden.  Het strijdtoneel van de veldslag was afgebakend:  zouden via de ambassades en consulaten van België voortaan duizenden nieuwe immigranten ongehinderd richting Europa kunnen afreizen?

Een met veel mediagedruis opgezette linkse provocatie is natuurlijk een buitenkans voor politici die zich graag rechts willen profileren.  En dus nam Theo Francken, staatssecretaris voor asiel en migratie in de regering Michel die sinds begin 2015 met N-VA de lakens uitdeelt, met veel tromgeroffel de handschoen op.  Het Europees Hof van Justitie deed zopas uitspraak, en veegde alle wereldvreemde communistische PVDA-stellingen categoriek van tafel.  Een zware nederlaag voor de PVDA en de nuttige idioten in pers en verenigingsleven die haar kritiekloos volgen;  zonder discussie een overwinning voor staatssecretaris Theo Francken, ere wie ere toekomt.

Het probleem is evenwel dat deze ganse veldslag in de context van de oorlog die woedt eigenlijk maar een achterhoedegevecht is.  De oorlog die woedt is die over de demografische en etnische samenstelling van de bevolking van Europa:  kunnen en mogen de autochtone etnische bevolkingen van Europa hun meerderheid behouden, of blijven de massale immigratiestromen doorgaan, waaronder de asielinvasie, die ervoor zorgen dat de Europeanen tot minderheden worden gemaakt in hun eigen land?

Cijfers liegen niet en zijn duidelijk.  In de periode van de regering Di Rupo, die liep van het jaar 2012 tot en met 2014, werden in totaal 54516 asielaanvragen ingediend.  De regering Michel met N-VA wilde het altijd beter doen dan Di Rupo, welnu, in de nauwelijks twee jaren dat de N-VA het van Di Rupo heeft overgenomen, werden in totaal al  63470 asielaanvragen ingediend.  (Bron:  http://www.cgvs.be/nl/actueel/asielstatistieken-overzicht-2016)

theoasiel.png

Dat betekent dus dat de regering Michel met de N-VA en Theo Francken nu al, na amper twee jaren, meer nieuwe immigranten via het asielkanaal in België heeft binnengelaten dan de regering Di Rupo in drie jaar.

De gevolgen daarvan zijn bekend:  vrijwel alle asielaanvragers zullen erkend worden, zij zullen hun familie mogen laten overkomen, een deel ervan zal het heir van extremistische moslims en terroristen vervoegen, een deel zal deelnemen aan de criminaliteitsgolf tegen de autochtone bevolking, en hoe dan ook zal een enorm deel ervan bij gebrek aan taalkennis of opleiding mee de sociale zekerheid, en dan vooral de OCMW’s in de Vlaamse centrumsteden, verder in de schulden drijven.  De steeds maar stijgende belastingen en verdoken belastingen voor de Vlamingen zijn daarvan het resultaat.

De waan van de dag zegt dat Francken en de N-VA aan de winnende hand zijn.  De harde cijfers bewijzen helaas dat er een veldslag gewonnen is, maar dat de oorlog verloren wordt.

7 comments

 1. Geef de schuld niet aan Francken! Europa, waar we nog altijd deel van uitmaken jammer genoeg, is de boosdoener! Ik ben zeer blij dat Francken zo strijdvaardig en correct is! Gooi niet met modder naar hem maar wel naar de voorbije overwegend linkse regeringen in gans Europa die deze asiel/migratie/vluchtelingenstromen allemaal hebben toegelaten! Het is onomkeerbaar en politici die de kracht van verandering willen zijn jammer genoeg met handen en voeten gebonden aan het barslechte Europese gezag! Met Merkel voorop!

  1. Awel, ik geef met alle plezier wel de schuld wel aan Theofiel asiel. Die man is een showman, niets meer dan dat. Er is maar één reden dat hij zit waar hij zit en dat is dat hij ervoor moet zorgen dat BDW niet teveel stemmen verliest aan het VB. Een ander nut heeft de leerlongen van Bourgeois niet. In artikel hierboven wordt dat trouwens uitvoerig bewezen. Als geen ander is hij onze tijd aan het verspelen.

   Het moet daarenboven maar eens gedaan zijn met dat hangmatriedeltje dat politici die ‘verandering willen’ gebonden zijn aan de EU. Wel, dat zijn ze niet. Niemand is gebonden aan de EU, tenzij hij of zij er zich zelf aan laten binden.

   Wat voor een nationalisten zijn me dat nu bij de N-BA? Wie nationalist is, is voor soevereiniteit, laat zich niet kisten door een hogere dan de nationale macht. Vergelijk Francken maar eens met een Orban en je weet wel wat ik bedoel.

 2. En moeilijk kan het toch niet zijn, kijk maar eens naar Orban in Hongarije. Daar willen ze zelfs niet meer heen. amper 400 op een jaar.
  Schaf alle hulp af, geen geld meer, geen woning geen familiehereniging, geen verblijfsvergunning enzovoort en geef alleen bed en brood, jaren als ze willen.
  Je zal zien, geen instroom meer en bovendien nog goed voor de begroting ook.
  Het is niet van “niet kunnen”, dus is het het van niet willen. Er staan ons nog slechte tijden te wachten.

 3. De kracht van ??????? ik word er moedeloos van ……………soms denk ik dat dit gewoon een kwade droom is en bij het ontwaken alles weer zal zijn zoals het ooit was ……. maar niets is minder waar …………..

Comments are closed.