jeugdboekenmaandEr gaat geen dag voorbij of er komt wel een N-VA-mandataris in de pers met één of ander zogezegd ‘rechts’ voorstel, maar de realiteit in de steden en gemeenten die door N-VA bestuurd worden is helaas net het tegenovergestelde: links tot extreem-links.  Een ‘fraai’ voorbeeld daarvan is de Jeugdboekenweek, die momenteel loopt, die mede georganiseerd wordt door een SP.a-kopstuk en die dit jaar volledig in het teken staat van de linkse transgender-propaganda.  Kinderen zo jong als 4 jaar moeten aan het twijfelen gebracht worden over hun geslacht, en doordrongen worden van het nieuwste linkse waanidee, namelijk dat de vraag of ze ‘meisje’ of ‘jongen’ zijn iets is dat ‘ze zelf kunnen kiezen’.  

Jo Vermeulen is niet enkel oud-Vlaams Parlementslid voor SP.a, maar ook tot voor enkele jaren voorzitter van de machtige Antwerpse afdeling van de SP.a.  In Borgerhout was hij één van de grondleggers van de extreem-linkse coalitie met de stalinistische PVDA, die het district Borgerhout bestuurt.  Dat een club met een partijpoliticus in het bestuur met een enorm bedrag aan Vlaamse subsidies zijn propaganda mag opdringen aan 4-jarigen is toch echt wel van de pot gerukt.

En ook in door N-VA-bestuurde steden en gemeenten gaat men voluit mee in deze transgender-onzin.  Hier is de aankondiging door de bibliotheek van Sint-Niklaas, met een N-VA’er als burgemeester:

transgenderbibIn Rusland heeft men begrepen dat de linkse vernietigingsdrang tegen onze samenleving alleen kordaat kan aangepakt worden: daar is homo- en transgenderpropaganda aan minderjarigen kort en goed verboden.  Een mens begint te begrijpen waarom.

 

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “N-VA-bestuur promoot transgender-onzin bij 4-jarigen in Sint-Niklaas”

  1. Arie Nieuwenhuizen

    Kijkt u eens naar “What is cultural Marxism?” op YouTube en u heeft vele antwoorden.

  2. Van mij mag iedereen zijn wat hij is, maar houdt het binnenshuis en confronteer een ander er niet mee! Zeker geen kinderen! Ze komen er zelf wel mee als er zoiets is. In Duitsland is het heel erg, daar komt Pro Familia langs met koffertjes met penis en vagina modellen, ze leggen uit,waar je je piemel allemaal in kunt stoppen, sperma slikken lekker is en homofilie eens uitgeprobeerd moet worden! Het moet niet veel gekker worden!!

  3. Ik heb al vaker gezegd dat de N-VA veel is, maar zeker geen rechtse partij meer. Spijts dat er rechtse krachten in haar web verdwaald zijn.

    Die genderwaanzin is de zoveelste ondergraving van het traditionalisme. Weg ermee moet het credo zijn van elke nationalist.

  4. Niet alleen hier, maar overal in het Westen zie je dat soort van waanzin. Dit is wat mij betreft kindermishandeling. Links-liberale, mentale en fysieke verkrachting van onschuldige kinderen.

    http://www.breitbart.com/london/2017/02/28/uk-teach-sex-relationship-education-kids-young-four/

Trending

%d bloggers liken dit: