15 maart Nederlandse verkiezingen: kom het rechtstreeks volgen met ReAct in Antwerpen

Over minder dan 10 dagen weten we wie de nieuwe Nederlandse eerste minister wordt. Dagelijks verschijnt hier bij ReAct een artikel van één van onze Nederlandse correspondenten, maar we doen meer! Zelf organiseren we namelijk een heuse ‘Oranjedag’. Tijdens de verkiezingsavond brengen we rechtstreeks verslag uit over de uitslagen mét rechtstreekse vraaggesprekken met politici en een aantal Nederlanders.

OD FB2.png

Woensdag 15 maart 2017 – 19.00 uur

Na een geslaagde Oostenrijkdag op 4 december gaan we opnieuw ‘LIVE’ op de dag van de Nederlandse Tweede Kamer-verkiezingen. Deze vinden plaats op woensdag 15 maart. Vanaf 19 uur openen we de deuren van de Van Maerlantstraat 14 in Antwerpen. In een (Heel-)Nederlandse atmosfeer zullen we – samen met jullie – de uitslagen afwachten van de verkiezingen en de thuisblijvers RECHTSTREEKS VIA FACEBOOK informeren over de gebeurtenissen in Nederland.

Feestsfeer gegarandeerd!

Er zal uiteraard drank zijn, hapjes worden ook voorzien en een aantal Vlaamse politici, waaronder Vlaams volksvertegenwoordiger Tom Van Grieken en volksvertegenwoordiger Filip Dewinter, zullen – eveneens LIVE – voor de ReAct-camera hun mening geven over de binnengelopen uitslagen. En aangezien Geert Wilders er met zijn PVV erg goed voorstaat in alle recente peilingen, belooft het een feestavond te worden voor volksnationalisten. Laat dit feestje dan ook niet aan uw neus voorbijgaan en kom zeker af! De inkom is zoals steeds volledig gratis!

Tot op 15 maart!

ORD TVG.png

ORD FDW.png