300 Britse patriotten op straat met ‘Britain First’

britain_first_newAfgelopen weekend hebben zo’n 300 Britse patriotten een optocht gehouden met de beweging ‘Britain First’ in de stad Telford.  De optocht was een protest tegen de diverse schandalen van de voorbije jaren, waarbij islamitische verkrachtersbendes door politie en gerecht ongemoeid worden gelaten, om niet het verwijt te krijgen ‘racist’ te zijn.

De manifestatie werd toegesproken door Paul Goulding, de leider van de groep. Britain First verzamelt stilaan een trouwe schare volgelingen, onder meer door opvallende verzetsacties uit te voeren in door moslims bezette delen van Groot-Brittannië, en daar dan vervolgens straffe video’s van te verspreiden.

De manifestatie werd aangevallen door extreem-links, dat een voorwerp tegen het hoofd van een vrouw van 50 gooide, die voor verzorging werd weggebracht.  De dader, een lid van het communistische antidemocratische netwerk ‘Antifa’, werd aangehouden.

Net als in Duitsland is de democratie in Groot-Brittannië afgegleden naar een soort van ‘democratuur’, een dictatuur met een democratisch vernislaagje, waarbij militant actie voeren tegen islamisering bijzonder gevaarlijk is.  Goulding werd dan ook al herhaaldelijk het slachtoffer van huiszoekingen, politieke processen, opsluitingen en zware boetes.  Het houdt hem en zijn beweging echter voorlopig niet tegen.

3 comments

  1. Te weinig, veel & veel te weinig…en dat begrijp ik niet!

  2. De islamisering van de U.K. is een NOG groter probleem dan bij ons !

  3. Gelukkig begint men daar ook wakker te worden. Deze democratie werkt niet! We moeten een volksdemocratie hebben met referenda, dan betrek je het volk bij de politiek!

Comments are closed.