die identitairenDe Duitse politie meldt dat ze opnieuw terrorismeverdachten heeft aangehouden, ditmaal in Nedersaksen en deze figuren behoren tot de salafistische stroming. Ze hadden een aanslag met springstof voorzien, maar deze kon ternauwernood worden voorkomen. Voor de activisten van de Identitäre Bewegung (IB) reden om met een symbolische actie de Bondsregering en Kanselier Angela Merkel te wijzen op hun onverantwoorde opengrenzenbeleid.

Met dit in het achterhoofd hebben identitaire activisten 121 kruizen neergezet voor het gebouw van de Academie van de Beeldende Kunsten te München, met daarop de namen van terrorismeslachtoffers die de afgelopen maanden zijn gevallen. Een hartverwarmend gebaar naar de vermoorde, onschuldige Europeanen, die als gevolg van dit regeringsbeleid kwamen te overlijden.

Men is bij de IB duidelijk in haar stellingname tegen het fatalisme dat Duitsland momenteel in haar greep heeft. Dat men doorheeft dat de media en politieke partijen de bevolking trachten wijs te maken dat terrorisme nu bij de alledaagse werkelijkheid hoort en dat men dit maar moet accepteren.

De organisatie wijst er dan ook expliciet op in haar perscommuniqué dat juist de beslissing van de Bondsregering om alle grenzen te openen zoveel mensenlevens heeft gekost. Dat met dit beleid nog veel meer slachtoffers zullen volgen en dat men wenst dat de bevolking in vrijheid kan leven en niet met terrorisme en angst. Ook vraagt men harde straffen voor de moordenaars en hun ondersteuners.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Duitse identitairen herinneren Bondsregering aan slachtoffers islamterreur”

  1. Ik ken de beweging niet, maar het klinkt wel goed! Eindelijk wordt er nu ingegrepen en komt men echt in opstand, want zo kan het niet langer! Merkel muß weg!

Trending

%d