Opnieuw mediastilte: familie ‘verkrachte’ Théo verduisterde 678.000 euro belastingsgeld

Het was te verwachten dat het geval Théo nog lang in de politiek-correcte leugenmedia zou nazinderen. Gisteren mocht hij nog  in enkele tv-studio’s zijn zegje komen doen. Maar wat de media niet hoopten geschiedde: Théo en zijn familie worden ervan verdacht grote zwier te maken met gelden van de belastingbetaler. Het gaat over fictieve jobs bij een vereniging van ‘straathoekwerkers’, waarvoor het gezin Luhaka verantwoordelijk was. Dé krant van Parijs en omstreken, Le Parisien, bracht het nieuws uit.

Lees ook: Alweer Fake News doorprikt: zwarte Théo (FR) werd niet verkracht, zo meldt politierapport & Media verzwijgen: al dagenlang ernstige rellen en brandstichtingen in Frankrijk

Alles komt uit, wordt wel eens gezegd. In het geval Théo – we wisten wel dat er ‘iets’ zou uitkomen – ging het nog sneller dan we vermoedden. ‘Théo’ en zijn familie worden door het parket van Bobigny verdacht van oneerlijke praktijken. De aanklacht is niet van de poes: valsheid in geschrifte, misbruik van vertrouwen en oplichting. De feiten dateren van lang voor de ‘verkrachting’ van de ‘brave jongen’. Het gezinnetje Luhaka zou zo maar eventjes 678.000 euro achterover gedrukt hebben.

fvdtkn.JPG
De familie van Théo Luhaka verduisterde met een valse vereniging 678.000 euro belastingsgeld.

Alles begon in 2015 met een controle van de Arbeidsinspectie van Ile-de-France, die de vereniging ‘l’association Aulnay Events’ doorlichtte. De voorzitter van die vereniging, Mickael Luhaka, is de broer van Théo. Het socialistisch bewind stopte de vereniging enorme bedragen toe, waardoor ze ‘op papier’ 30 straathoekwerkers konden aanwerven, wat uiteraard niet gebeurde. Het geld verdween in de pocket van deze negertjes. Op de loonlijst stonden de broers Mickael, Théo, Grégory en Eléonor Luhaka. Al de rest was blijkbaar nep.

Dat geld moest ervoor zorgen dat Aulnay-sous-Bois opnieuw leefbaar werd, vrij van drugshandel, geweld en andere vormen van criminaliteit. Moet u ook gieren van het lachen? Het onderzoek naar het bedrog wordt gevoerd door le Service départemental de la police judiciaire (SDPJ) van Seine-Saint-Denis. Naar verluidt zit de overheid – de zwakke president Hollande inbegrepen – erg verveeld met de zaak. Men zou voor minder. Zot Françoiske zal zich het bezoek aan de ‘verkrachte’ jongeman in het ziekenhuis nog lang beklagen, zo vermoeden we.

3 comments

  1. “Negers” behoren tot al die door PoCo-politici volkomen OVERbeschermde minderheidsgroepen, vandaar PoCo-censuur in de PoCo-media ter intentionele misleiding. De Heilige MultiKULtura, patrones der Linkse Kerk, duldt immers geen PoCo-blasfemie ! Aan al die politiek-correct mentaal geconstipeerden die u proberen wijs te maken dat de notie neger “racistisch”(sic) zou zijn, quod non, zoek deze term eens op in het Dikke Van Dale woordenboek OOK op het “web” te vinden. (www.vandale.nl) . Er staat objectief-correct vermeld, zonder politiek-correct gedegenereerde censuur ; “neger = lid van een van de zwarte rassen die oorspronkelijk uit Afrika afkomstig zijn” DAT staat er tot spijt van elke politiek-correct geïndoctineerde die het benijdt.
    Trouwens door elke “neger” gericht verkeerdelijk “Afrikaan”(sic) te noemen DISCRIMINEERT men blanke “Afrikanen”, Afrikaners, nazaten der Boers (Zuid-Afrika) en bruine “Afrikanen” , Berbers en Arabieren uit Noord-Afrika. “Afrikaan” is immers een geografische term en geen ethnische, zoals PoCo-journaille u probeert op de mouw te spelden ! Een Brazilaainse “neger ” is bijgvolg een “Zuid-Amerikaan” en geen “Afrikaan” ; trouwens er zijn geen Afrikaanse enclaves in Zuid-Amerika en ergo, wonen er geen “Afrikanen”, tenzij één of andere Afrikaanse toerist…..

  2. waardeloos volk,die hebben dat dierlijke in onze beschaving gebracht en daar nooit geen hinder van onze links draaiende kots partijen hebben ondervonden,terug je afrikaanse hok in geboefte.

Comments are closed.