Dit weekeinde wordt her en der uitbundig carnaval gevierd, in sommige gemeenten zijn de carnavalsstoeten al voorbijgetrokken. Maar in anti-Zwarte Piettijden voel je het al aankomen: ook carnaval loopt over van racisme en stereotyperingen. Dat eerste durven we te betwijfelen, dat tweede is nét datgene waar carnaval om gaat: lachen met de zaken die de actualiteit beroeren.

In Keulen is er echter een campagne van start gegaan tegen dat zogenaamde racisme tijdens carnaval. Enkele verenigingen en organisaties tegen racisme en discriminatie en ook de extreem-linkse partij Die Linke vinden dat je je niet langer mag verkleden als indiaan, Zulu, moslimterrorist, buikdanseres, voil janet of Aziaat. Met de slogan ‘Ik ben geen kostuum’ vervuilen deze verzuurden de komende dagen het Keulse straatbeeld met affiches die – als je het ons vraagt – net de stereotypen in de verf zetten.

Geniet van het carnavalweekeinde, dat gaan wij ook doen! Zolang de zotte linksmenschen uit Keulen de bekrompen geesten in Vlaanderen maar niet op ideeën brengen…

c3c2c4c5c1c6.jpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Linksen in Keulen: “Carnaval is racisme en stereotypering” – ook Voil Janetten onder vuur”

  1. Krachtig autochtoon verweer is noodzakelijk in ONS Fort Europa UIT ZELFVERDEDIGING !

  2. Het links-liberalisme heeft veel overeenkomsten met kanker. Het veranderd een gezond lichaam (samenleving) in een ruïne.

  3. Linkse mensen zijn verzuurd, jaloers en hebben geen gevoel voor humor.

  4. Debiel Extreem Linkse waanzinnigen, ik ben er 600% zeker van dat er iets niet in orde is in jullie bovenkamer , er zit zeker geen grijze massa in de KOP

    1. Ik heb het gehoord ja, in Duitsland wil men de verkleedpartijen afschaffen! Dit is weer de zoveelste poging om onze cultuur te vernietigen! We moeten dit echt niet meer pikken. Voor ieder die nog wel Carnaval viert, leuke dagen gewenst, nu kan het nog!

Trending

%d bloggers liken dit: