Dat is nu eens een typisch voorbeeld van hoe de politiek-correcte leugenpers de berichtgeving manipuleert of tracht te manipuleren. Wie het artikel niet verder leest denkt waarschijnlijk dat het een aanval van enkele dolgedraaide extremisten op moslims betreftWant geef toe, wat is het eerste waaraan u denkt bij het lezen van die titel? Dat Johann, Fritz en Carl – allen blonde Germanen – de betreffende moskee in Winterthur zijn binnengevallen, om er enkele moslims van langs te geven, toch?

mkpr.jpg

De originele titel in Le Figaro was dan ook: “Suisse: 10 arrestations après une agression dans une mosquée“. Het verhaal zit natuurlijk anders in elkaar. De twee ‘gelovigen’ hebben namelijk een pak rammel gekregen van hun eigen geloofsgenoten. De feiten dateren al van 22 november 2016, maar de aanhoudingen vonden pas vandaag plaats.

De feiten: de twee ‘gematigde’ moslims zaten in de An’Nur moskee in Winterthur te bidden, toen een tienkoppig commando van de radicale Ethiopische imam, Abu Mohammed, er binnenviel om hen een lesje te leren. De twee kregen een ferm pak slaag en werden bovendien een tijdlang gegijzeld. Ook hun familieleden werden beschimpt en met de dood bedreigd.

Volgens de imam, en zijn volgelingen, hadden de twee ‘zondaars’ de inhoud van zijn preken aan de pers en politie gelekt. Tijdens die preken riep hij de ‘gelovigen’ op om de jihad, de heilige oorlog, te voeren en IS in Syrië te gaan vervoegen. De imam preekte altijd in het Arabisch, omdat niet één medewerker van de moskee de Duitse taal machtig was. “Het waren geen preken, eerder afrekeningen en oorlogsverklaringen“, aldus een getuige.

Dezelfde imam liet vroeger al in zijn kaarten kijken. Over de Zwitsers: “Zij trekken zich niets aan van de wetten van Allah. Maar de wetten van Zwitserland interesseren mij niet. De islamitische wetten staan boven ieder land.” De imam werd op 20 november 2016 aangehouden voor het aanzetten tot haat en moord. Hij moet in afwachting van een eventuele uitwijzing, nog voor de rechtbank verschijnen. Hier in ons land zou hij wellicht nog vrij rondhuppelen, een sociale uitkering genieten en verder haat zaaien…

boa

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Mediamanipulatie: “Tien man aangehouden nadat ze twee moslims een pak rammel gaven””

  1. Ik zou eens een foto van de bewuste journalist willen zien. Zo iemand heeft het recht niet om verstoppertje te spelen.

  2. Vooreerst, er bestaan geen “gematigde” moslims. De Koran kent dat begrip niet en dus kan een “gematigde” moslim alleen maar een afvallige moslim zijn. die van het Vuur verzekerd is Er zijn alleen maar “wachtende” moslims. En op wat wachten ze? Zij wachten op het ogenblik dat de voorwaarden, zoals ze in de shari’a nauwkeurig beschreven staan , om aan Gods oproep te gehoorzamen. Wie zo gek is om met een moslim over politiek en godsdienst in gesprek te gaan gelooft zijn eigen sprookjes. Met de Islam onderhandelt men niet, ofwel levert men zijn geloof in ofwel zijn afgehakte hoofd. Wat zullen de linksen toch raar opkijken eenmaal ze in het zesde kalifaat als minderheidsgroep en derde rangburgers zijn opgenomen, vooral daar atheïsten zwaarde zullen gestraft worden dan hat Ahl al Kitab.
    Het minste wat een correcte pers dan ook kan doen is aan de bevolking een niet gemanipuleerde, schijnheilige maar volledige en contextuele berichtgeving aanbieden, zonder halve waarheden of volledige leugens. De Barmhartige en Medelijdende mag het hen vergeven, want zulk een pers weet niet wat hij doet! !

  3. Heeft dat stuk hoernalist die dergelijke desinformatie kan afscheiden misschien stage gelopen bij de Gentse kliek PoCo-journaille die de sossenrode propaganda zender S.R.T. dagelijks teistert ?

Trending

%d