[VIDEO] Vraaggesprek met Geert Wilders bij WNL op zondag

geertEnkele dagen terug schoof Geert Wilders bij het televisieprogramma WNL op Zondag aan, voor een gesprek met journalist Rick Nieman. Het werd een uitgebreide ondervraging van ongeveer dertig minuten waarbij talloze onderwerpen de revue passeerden, waaronder de Europese Unie, de immigratie-invasie en veiligheid. De PVV-lijsttrekker blijkt nog altijd in topvorm te verkeren en dat belooft wat voor het vervolg van de verkiezingen.

One comment

  1. Het zou mij geenszins verbazen indien de zich democratisch wanende PoCo-partijen ook een Cordon DISCRIMINATOIRE rond Wilders’ PVV zouden optrekken, net zoals dit in onze tricolore Lobbycratie gebeurde rondom het VB. Wat PoCo’s onder “democratie” verstaan, dient immers volledig te congrueren met hun eigen perfide “gedachte”goed, alles wat daarbuiten valt catalogeren zijn als vermeende “hate speech” .

Comments are closed.