[BREKEND] Media verzwijgen: al dagenlang ernstige rellen en brandstichtingen in Frankrijk

Sinds de zaak ‘Théo’ losbarste zijn de rassenrellen in Frankrijk niet meer bij te houden. Daar, waar het nieuws over de vermeende ‘verkrachting’ van Théo het wereldnieuws haalde, is de berichtgeving over de rellen in Parijs en de voorsteden nogal aan de karige kant. Hier en daar vangt men wel op dat het ‘nogal onrustig’ was in de Parijse banlieues, maar daarmee houdt het dan ook op. De meer dan gunstige peilingen van Marine Le Pen noodzaken de leugenmedia om het volk nog meer te bedriegen dan ooit tevoren. Zwijgen is ook liegen in dat geval!

rif.jpg

Even de aanleiding ter herinnering brengen: bij de arrestatie van de zwarte drugstrafikant Théo in Aulnay-sous-Bois kwam het tot een handgemeen met de politie. Er waren vier agenten nodig om de Afrikaan in bedwang te houden.

Théo, een broekje van 1,94 meter, zou daarbij rectale verwondingen hebben opgelopen. Bij zijn eerste ondervraging in het commissariaat van Aulnay-sous-Bois verklaarde de man nochtans geen medische verzorging nodig te hebben. Maar enige tijd later barste de bom los: Théo werd met een politiematrak gepenetreerd en verkracht. l‘Inspection générale de la Police nationale (IGNP), de Franse waakhond van de politie, kwam tot het besluit dat er van verkrachting geen sprake was en het parket van Bobigny volgde die stelling. Het was pas na enkele duistere tussenkomsten vanuit Parijs dat een vrouwelijke onderzoeksrechter één van de vier agenten toch in beschuldiging stelde voor de zogenaamde ‘verkrachting’, wat zeer ongebruikelijk is wanneer het openbaar ministerie dat zelfs niet eens eist. Maar goed, de toekomst zal wel klaarheid brengen.

tmf.png

Men hoeft echt geen jurist of strafpleiter te zijn om te weten dat de agent – indien alles een normaal verloop kent natuurlijk – vrijuit zal gaan. Dat zal dan natuurlijk weer voor bijkomende rassenrellen zal zorgen, zo kennen we ze. De Afrikaan Théo, van zijn kant, zal verdedigd worden door Mter Éric Dupond-Moretti, één van de grote tenoren van de strafpleitende advocatuur in Frankrijk. We zullen ons maar niet afvragen wie de rekening hiervoor zal betalen. Het kan natuurlijk ook dat de super politiek-correcte strafpleiter het voor nougatbollen doet.

Uit de Franse media: Théo déclare sur procès-verbal: “Je ne désire pas faire l’objet d’un examen médical.” Etrange pour quelqu’un qui affirme avoir vu le policier lui enfoncer volontairement sa matraque dans le rectum…

Maar intussen brandt het in de zogenaamde ‘quartiers difficiles’. In 2005 waren er 615 gekend, maar volgens kenners mag men dat aantal gerust met 2 vermenigvuldigen. In deze ‘moeilijke buurten’ weigeren taxi’s en leveranciers hun diensten en goederen nog aan te bieden, en iemand die ‘s nacht ziek wordt hoeft ook niet op een arts te rekenen. Bovendien moeten politiemensen zich daar altijd groeperen om aan gewelddaden te ontkomen. Er heerst in deze buurten de wet van de jungle, die van het misdaadsyndicaat, die er plak zwaait. In deze gebieden waar racket en drugshandel welig tieren, worden amper 10% van alle misdaden en misdrijven aangegeven, omdat de mensen te bang zijn voor represailles.

Het is precies in die gebieden – politiemensen zijn daar niet welkom – dat het sinds een week ‘onrustig’ is. In Aulnay, Bobigny, Argenteuil en andere delen van Frankrijk gingen al massa’s voertuigen in vlammen op en werden massaal vernielingen aan woningen en handelszaken aangebracht. Vorige zaterdag verzamelden in Bobigny zowat 2.000 betogers. Enkele honderden relschoppers maakten het wel erg bont, en vielen agenten aan, met onder meer molotovcocktails en fietskettingen.

In Parijs houden ze intussen hun hart vast. Zaterdag (morgen dus) is er weer een grote betoging tegen ‘politiegeweld’ aangekondigd. Het staat nu al vast dat die ‘vredelievende’ manifestatie uit de hand zal lopen. De betoging wordt gesteund door allerlei linkse-, extreemlinkse- en anarchistische verenigingen, waarbij SOS-racisme natuurlijk niet mocht ontbreken. Ge zult maar politieman of vrouw zijn in het linkse paradijs van Hollande en C°…

Hieronder een tabel met de aangebrachte schade en vernielingen tot en met 13 februari.

krmenip.png

8 comments

  1. Politiek-correct ontaarde censuur om objectief-correct constateerbaar geweld te camoufleren. De PoCo-mythe over de vermeende “verrijking”(sic) die diversiteit ZOU teweeg brengen, dient immers met al desinformatie “duiding”(sic) trukken van de politiek-correcte foor overeind te blijven. PoCo-“duiding”(sic) kan dus ook gebeuren door politiek-correct te “vergeten”(sic) feiten te vermelden in plaats van hen meestal eufemistisch te verbloemen. Uiteraard dient dit alles uit de kast gehaald om het Heilige MultiKULtureel Gedoe te kunnen blijven verafgoden, conform de religieuze rituelen der Linkse Kerk.

  2. De Lügenpresse is weer bezig de misdaden van emigranten in de doofpot te stoppen!

Comments are closed.