LAF: Zweedse ‘feministische’ regering in hoofddoek en zwart spookkleed naar Iran

zweedseregeringiran3Caesar zou wellicht geschreven hebben: alle West-Europese landen zijn zot, maar Zweden is daarvan het zotste.  Het land, dat geteisterd wordt door criminaliteit en verkrachtingen van vreemdelingen en asielzoekers, heeft een extreem-linkse minderheidsregering, die zichzelf als ‘feministisch’ heeft uitgeroepen.

Zoals het politiek-correcte politici past, gaat men zich vervolgens moeien met de democratische beslissingen van elk ander land ter wereld;  toen President Donald J. Trump dan ook een foto publiceerde waarop hij een besluit ondertekende, en toevallig enkel omringd was door mannen, antwoordde de Zweedse regering met deze ‘feministische’ foto:

Swedish Environment Minister and Deputy Prime Minister Isabella Lovin (L) signs a referral of Swedish climate law, binding all future governments to net zero emissions by 2045 at the ministry in Stockholm on February 1, 2017. The bill signing was witnessed by seven female colleagues, imitating a viral photograph of US President Donald Trump signing an executive order on January 23 at the White House under the watchful eye of his all-male colleagues / AFP PHOTO / Johan SCHIFF, Regeringen / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO /Johan SCHIFF, Regeringen" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

En links zou links niet zijn als de propaganda niet nog een stapje verder gedreven werd: de foto moest ook verschijnen samen met een opinietekst tegen Trump van dezelfde minister in The Guardian, een leugenkrant.  Volgens sommige berichten werd de kostprijs daarvan zelfs betaald met Zweeds belastinggeld…

Maar zoals dat wel vaker gebeurt is het linkse feminisme een beetje bijziend als het over de islam gaat.  Zopas trok de Zweedse ‘feministische’ regering naar Iran, waar een felle strijd woedt tussen fanatieke moslims en vrouwen die het recht opeisen om niet verplicht te worden op straat rond te hopen met hoofddoek en zwart spookkleed.  En wat denkt u, namen ze daar moedig feministisch standpunt in voor vrouwenrechten, zoals ze het tegen Trump deden?  Hier zijn de beelden:

zweedseregeringiran1zweedseregeringiran3zweedseregeringiran2

Kijk, wij zijn nationalisten en vinden dus dat elk land en elk volk het recht heeft zelf zijn regels te bepalen.  Wij aanvaarden dus dat Iraniërs in hun land de regels bepalen, net zoals wij in dit land willen dat er een regel komt die hoofddoeken en spookkleden in de publieke ruimte totaal verbiedt.  In Rome, do as the Romans do.  Maar er is natuurlijk wel de grote en traditionele uitzondering op die regel, die zegt dat diplomaten en officiële functionarissen in het buitenland wél hun traditionele klederdracht mogen dragen;  die is in de diplomatieke wereld algemeen aanvaard en bekend.  Dat de Zweedse ‘feministen’ die vrijwillig inleveren om platte broodjes te bakken bij de Iraniërs zegt veel over hun linkse lafheid en hun laksheid ten aanzien van de islamsekte.

Wij houden niet van de Obama’s en de Clintons, maar ere wie ere toekomt, toen de Obama’s op bezoek gingen in het fundamentalistische Saoudi-Arabië, waar vrouwen ook onder dwang ingepakt worden in doeken en spookkleden, gaf Michelle Obama het goede voorbeeld: geen hoofddoek of spookkleed te zien.  Zo hoort het.  Misschien moeten de Zweden eens bij de Obama’s op bezoek gaan?

obamasaoudiarabia

De (extreem-)linkse regering van Zweden heeft in het Zweedse parlement overigens geen meerderheid ; de Zweden willen deze onzin dus helemaal niet.  Maar net als bij ons handhaven de centrum-rechtse partijen een cordon sanitair tegen de vaderlandslievende partij van Zweden, de Zwedendemocraten of SD.  Daardoor blijft dit soort linkse onzin, met o.a. open grenzen en vluchtelingeninvasie, doorgaan.

4 comments

  1. Zijn jullie Paula D’ Hondt vergeten die dit dertig jaar geleden al heeft voorgedaan ? Ook sos natuurlijk. Die van ons zouden het niet beter doen.

    1. Paula D’Hondt was in 1989 tot 1993 Koninklijk Commissaris voor Migrantenbeleid . Ze werd benoemd door Koning Boudewijn en kreeg in 1993 de prijs van de democratie. Martens was haar rechtstreekse chef en ze was dus een CVPer

  2. Het werkt mij op mijn lachspieren, de feministen in de sluier, hoelang moet deze gekte nog duren?

  3. Pure & onversneden OIKOFOBIE, plat op de islamofiele buik voor het griezelverhaal (f)opperwezen Allah en diens Pedo-profeet met het kindbruidje Aisha bint Abu Bakr, Mohamed die met een paard vanaf de Al-Aqsa moskee naar het Paradijs is gevlogen . Zelfs ZONDER zuurstof cilynders op de rug en zonder het paard gedrenkt te hebben met vliegtuig-kerosene , mirakel , mirakel, mirakel ; “Allah Snackbar”

Comments are closed.