Zweedse politieman geeft SCHOKKENDE lijst van daders: ‘Ali Mohammed, Mahmod, Mohammed en nog een Mohammed’

peterspringareDoor de massale instroom van vooral islamitische vreemdelingen stijgt de criminaliteit in onze landen pijlsnel, waaronder vooral het aantal daden van zware sexuele agressie tegen meisjes en vrouwen.  Peter Springare, hoofdrechercheur zware misdaden bij de politie in Örebro, met 47 dienstjaren achter zijn naam, kon het onlangs niet langer lijdzaam aanzien en liet zijn woede over het onrecht in zijn land de vrije loop op Facebook. Dit is wat hij schreef:

‘Ik ben het zo verdomd beu.  Waarschuwing: wat ik nu ga schrijven is niet politiek-correct, maar dat kan me niets meer schelen. Wat ik met jullie belastingbetalers ga delen is verboden voor ons ambtenaren om door te vertellen. Dat leidt doorgaans tot einde carrière en een uitkering.  Zelfs als het de waarheid is.  Het kan me niet meer schelen.  Ik ga toch weldra met pensioen, na 47 jaar werken bij de politie.  Ik zal vanaf nu elke week tot in detail vertellen waar ik als rechercheur van de afdeling zware misdaad van de politie van Orebro mee bezig ben.  Het zal niet overeenkomen met wat de overheid aan ‘statistieken’ publiceert of wat linkse criminologen in het publiek beweren.

‘Hier gaan we: dit is wat ik deze week van maandag tot vrijdag heb behandeld: verkrachting, verkrachting, verkrachting met beroving, ernstige mishandeling, verkrachting, afpersing, chantage, misbruik van procedures, bedreigingen, geweld tegen de politie, bedreiging van de politie, drughandel, drugsmisdrijven, poging tot moord, nog een verkrachting, nog een afpersing, en slagen en verwondingen.’

De verdachte daders: Ali Mohamad Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, nog een, nog een, nog een.  Ja, dat is de waarheid.  O ja, één Zweedse naam sloop erin in de marge van een drugsmisdrijf. Maar verder: Mohammed, Mahmod Ali, en weer, en weer.

De landen van de misdadigers van deze week: Irak, Irak, Turkije, Syrië, Afghanistan, Somalië, Somalië, weer Syrië, Somalië, onbekend, onbekend, en Zweden. Van de helft van de verdachten weten we het niet zeker, omdat ze geen geldige papieren hebben. Wat op zichzelf al inhoudt dat ze liegen over hun nationaliteit en identiteit.’

Dit was dus enkel de situatie in Orebro.  Deze misdaden belasten onze onderzoekscapaciteit voor 100%.

Dit is de realiteit en dit is de realiteit van de voorbije 10-15 jaar.’

zwedenrellenmoslimsHet spreekt voor zich dat het moedige getuigenis van deze politieman heel wat teweeg bracht in het uiterst politiek-correcte Zweden.  In een eerste fase kreeg hij zelfs de kans zijn moedige daad toe te lichten in de pers.  ‘ Onze bejaarden zijn op hun knieën gebracht. Onze scholen zijn een zootje. De gezondheidszorg is een inferno. De politie heeft het helemaal gehad. We weten allemaal waarom, maar niemand durft de reden te vertellen, omdat Zweden altijd de mythe van een keurige samenleving overeind wil houden, die onbeperkte middelen heeft om aan het front te staan van de enige politiek-correcte optie in deze dysfunctionele wereld, wat enkel een andere naam is voor ons verwoestende en zelfdestructieve gedrag.’

Het zal niemand verrassen dat de hoofdrechercheur een storm in zijn land ontketende. Veel gewone Zweden juichten zijn openheid toe en waren dankbaar dat er eindelijk iemand bij de overheid de waarheid durft te spreken. Alles wat links, progressief, liberaal en christendemocraat is, verketterde hem -net als hun collega’s in ons eigen land zouden doen- als een racist en xenofoob. De autoriteiten stellen een onderzoek naar hem in om te zien of hij de politieregels heeft overtreden.

‘Als je het criminaliteitsprobleem van immigranten niet kan bespreken zonder dat iemand dit racistische propaganda noemt, hebben we enorme problemen in dit land,’ reageerde Springare. ‘Het probleem is dat niemand erover wil praten.’ Omdat hij dat wel deed, kreeg hij binnen no-time 7500 volgelingen op zijn Facebook, en werden bij het politiebureau in Örebro minstens 60 boeketten voor hem afgeleverd, een ‘bloemenbom’ van zijn fans.

Welke moedige politieman of -vrouw doorbreekt bij ons eens de omerta?  Stuur ons gewoon een overzicht door van wat u deze week hebt meegemaakt, en stuur ons de voornamen van de verdachten en hun vermoedelijke herkomstland.  Wij garanderen strikte anonimiteit.

Dank aan xandernieuws.punt.nl

Ook uw buik vol van de (zelf)censuur van de Vlaamse media en de rood-groene journalisten?  Hieronder op ‘delen’ klikken.  Jij klikt de politiek-correcte censuur de wereld uit!

4 comments

  1. …maar Mohammed en al zijn afgeleiden, dat zijn toch puur Zweedse namen ? En Vlaamse ook, als je de kranten bekijkt….

  2. Het vredige Zweden dat Ik goed ken is op enkele jaren drastisch veranderd maar speelt graag als vredesapostel. Peter Springare (gefingeerde naam ?) laat een ander plaatje zien en gezien hun getal alleen maar erger worden.

  3. Werd “Muhammed” (Turks) blijkbaar “discriminatoir” vergeten ? Oei oei oei ai ai ai, dat is toch niet conform de politiek-correcte welvoeglijkheid. Waarom mag “Muhammed” niet meespelen in dat eindeloos lang crimi-feuilleton over Ali-Baba & de 40 “jongeren” ???? Trouwens menig “Abdelkadher” kijkt ook terecht verongelijkt !

Comments are closed.