sint-truidenEen Vlaamse vrouw van 83 jaar oud is gisteren brutaal in haar eigen woning verkracht door een vreemdeling. De leugenpers verzwijgt fanatiek de achtergrond van de nu gezochte dader, maar de dochter van het slachtoffer had de moed correcte informatie te geven via Facebook.

De 83-jarige kranige Vlaamse vrouw uit Sint-Truiden leefde nog steeds in haar eigen woning.  Maar toen sloeg het noodlot toe: een vreemdeling kruiste haar pad. Hoe en wanneer de schoft zich toegang verschafte zal het onderzoek nog moeten uitwijzen. De gevolgen zijn alleszins zwaar: de vrouw is intussen opgenomen in het ziekenhuis, met ernstige inwendige verwondingen. Zelfs als die helen zal de mentale schade groot zijn; dat de vrouw nog alleen zal kunnen blijven wonen is ook erg twijfelachtig.

Op Facebook getuigt de dochter van de vrouw over haar ontreddering en woede. ‘Ongelooflijk dat dit is kunnen gebeuren’, schrijft ze. ‘Lig nog steeds wakker’. In een eerder bericht legde ze ook correct de verantwoordelijkheid waar ze thuishoort: ‘Waar zijn onze politiekers. Waar is mevrouw Merkel.’ Maar die passage werd intussen verwijderd, ook al was ze helemaal terecht.

sinttruidenverkrachting83

De leugenpers past intussen haar bekendste manipulatietruuk toe: de verkrachting wordt weliswaar gemeld, maar het relevante feit dat de dader een vreemdeling was wordt overal verzwegen. Het liegen van de leugenpers bestaat niet enkel uit het verstrekken van fake news; het bestaat ook uit het verzwijgen van relevante elementen van het nieuws, die de bevolking op het juiste maar politiek incorrecte idee brengen dat de stijgende immigratie ook leidt tot stijgende misdaad. Daardoor zouden ze bij de volgende verkiezingen wel eens durven stemmen voor de partij die daaraan iets wil veranderen – en dat wil de leugenpers koste wat het kost vermijden.

Ook uw buik vol van de (zelf)censuur van de Vlaamse media en de rood-groene journalisten?  Hieronder op ‘delen’ klikken.  Jij klikt de politiek-correcte censuur de wereld uit!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

9 reacties op “Vreemdeling verkracht 83-jarige Vlaamse vrouw in Sint-Truiden”

 1. Waarom wordt deze mensen de hand boven het hoofd gehouden? Eigen bevolking staat met de rug tegen de muur…
  Moeten wij ook emigreren want we zijn niet meer veilig in dit land…

 2. woon hier op 200meter van het asiel centrum vandaan asielzoekers die snachts tussen 2 en 4 uur op straat rondlopen wie vind dat normaal ze zouden beter een paar regels opleggen aan die mannen voorbeeld om 23.00 s avonds binnen tot 7 uur smorgens want werken gaan die toch niet,en dan slapen wij ook wat vaster….

 3. heel ons rechtsysteem hoort in de vuilbak, extra grote veranderingen dringen zich op, en dan nadien maar bleiten.

 4. De links-liberale volksverraders, en hun (((internationalistische meesters))), baden in een zee van miserie. Al lachend kijken ze toe hoe blanke mensen dagelijks het slachtoffer zijn van de grootste genocide in de geschiedenis.

 5. gewoon het asiel centrum sluiten allemaal terug van waar ze komen is onmenselijk

 6. Ik weet de reactie van de regering en Merkel al:”Maar dat is hun cultuur en die mevr. droeg geen sluier, dan mag het”. Het wordt tijd voor een ander beleid!

 7. […] via Vreemdeling verkracht 83-jarige Vlaamse vrouw in Sint-Truiden — REACT […]

 8. De vermeende “verrijking”(sic) die de multiKULturele maatschappij ons telkens weer zou dienen te bieden volgens de PoCo-propaganda “duiding”(sic) , weet zich vaak onvoldoende politiek-correct misleidend te camoufleren, zoals NOGMAALS blijkt. Gelukkig voor de PoCo’s is er nog de bodemloze , tweekleurige PoCo doofpot, gifGROEN en sossenrood geverfd.

 9. Dit is op hslot4 herblogd.

Trending

%d bloggers liken dit: