Er zijn van die verhaaltjes waarvan men op voorhand weet dat enkele dagen volstaan om de leugens te doorprikken. Bij de vermeende verkrachting van een jonge zwarte gangster, in een Parijse voorstad, lag het er vingerdik op. Een normaal mens voelt dat aan, bepaalde politici en de quasi totaliteit van  leugenpers  voelen dat blijkbaar niet. Eerst brengen ze het als ‘hot news’, maar wanneer de waarheid aan het licht komt, dan zwijgen ze als dood. Zo zit de leugenpers nu eenmaal in mekaar.

hism.jpg

Met ‘walging’ konden we de vorige dagen vernemen wat de ‘zwarte Théo’ had meegemaakt: zijn broek werd op de enkels getrokken en vervolgens werd hij met een politiematrak gepenetreerd en verkracht. De leugenmedia, onze VRT natuurlijk inbegrepen, trokken alle registers open. Het nieuwsanker van onze nationale omroep bracht dat nieuws in het middagjournaal met een gelaatsuitdrukking alsof ze zelf het slachtoffer was. En moeders slimste, de ontslagnemende François Hollande (PS), was er als de kippen bij om de negroïde delinquent in het ziekenhuis te gaan bezoeken.

Nu komt de politie die de politie controleert, L’inspection générale de la Police nationale (lesbœuf-carottes’ in de volksmond), tot het besluit dat dat verhaal gewoon een verzinsel is. De beeldopname is ter zake meer dan duidelijk. Om de gemoederen niet te verhitten – bij vreemdelingen moet men altijd op eieren lopen – houden ze het bij een ‘ernstig’ ongeval (door hemzelf veroorzaakt weliswaar) waarvan de zwarte bandiet het slachtoffer werd.

Dat alles gebeurde toen het individu werd opgepakt voor het dealen van drugs in Aulnay-sous-Bois, een vreemdelingengemeente in Seine-Saint-Denis, in de buurt van Parijs. Het kwam er tot een handgemeen met de politie en een dozijn zwarten en Noordafrikanen. Er waren 4 politiemensen nodig om ‘Théo’ in bedwang te houden. Théo’s vrienden, die daarbij ook betrokken waren, kwamen begin deze week al voor de snelrechtbank. Het vonnis van de correctionele rechtbank van Bobigny luidde: 6 maanden effectief voor twee van hen, 6 maanden met uitstel voor 4 anderen. Théo zal gevonnist worden van zodra hij het ziekenhuis kan verlaten en hij herstelt is van zijn ‘verkrachting’!

Natuurlijk hebben de vreemdelingen en hun lobby’s allerlei betogingen en acties georganiseerd om die ‘verkrachting’ aan te klagen. Op TF1 kwam een zwaarlijvige negerin vertellen dat ze moe was – “on est fatigué” – doelend op de veelvuldige ‘pesterijen’ van de politie. Dat ‘fatigué’ zal – gezien haar imposante postuur – alleszins niet van het werken zijn, voor zover er al iemand werkt in dat multicultureel gedrocht. Intussen werden er weer enkele tientallen voertuigen in brand gestoken, zware vernielingen aangebracht en eisen de lieverdjes niet minder dan dat het politiecommissariaat van Aulnay-sous-Bois gesloten zou worden.

Terzijde: in Seine-Saint-Denis, een zogenaamde ‘achtergesteld’ departement, zijn de meeste Ferrari’s van Frankrijk ingeschreven (350), meer dan aan de Azurenkust met zijn mondaine badplaatsen. Die autootjes zullen wel eerlijk verdiend zijn, als je het ons vraagt. Of vergissen we ons? Marine, VITE ! Vooraleer het onverbiddelijk te laat is!

Ook uw buik vol van de (zelf)censuur van de Vlaamse media en de rood-groene journalisten?  Hieronder op ‘delen’ klikken.  Jij klikt de politiek-correcte censuur de wereld uit!

Screenshot van het VRT-fake news op deredactie.be:

vrtfakenewstheomatrakverkrachtScreenshot van het VRT-fake news in middagjournaal 8.02.2017:

vrtfakenewstheomatrakverkracht2

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Alweer Fake News doorprikt: zwarte Théo (FR) werd niet verkracht, zo meldt politierapport”

  1. Hier nog een leuk immigrant nieuwsberichtje dat hoogstwaarschijnlijk geen enkele seconde aandacht zal krijgen van de links-liberale media maffia. Neger onthoofd vrouw in Berlijn…

    http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/587413/Refugee-Migrant-Germany-Beheading-Ritual-Killing-Berlin-Congolese-Yve-M-Tunay-G-Prosecutor

  2. De xenofiele sossenrode propagandatoeter S.R.T. braakte dus WEERAL intentioneel misleidende dikke, zure brokken multiKULturele “duiding”(sic) uit. Hoe lang moeten wij nog belasting afdokken ter financiering van dergelijk boerenbedrog & en autochtonofobe volksverlakkerij ?

  3. Maar als er blanke kinderen en vrouwen (grootmoeders inclusief) worden verkracht dan is dezelfde media in geen wegen of velden te bespeuren.

    Smerige volksverraders!

  4. Wel, dan mogen ze nu hun schade toch wel inhalen. Zeker is zeker.

  5. Wie nog één woord gelooft van wat dat VRT wespennest u probeert wijs te maken, die heeft dringend een goede psychiater nodig, of die is onverbeterlijk links en slinks.

  6. […] via Alweer Fake News doorprikt: zwarte Théo (FR) werd niet verkracht, zo meldt politierapport — REACT […]

Trending

%d