donaldtrumpencharlesmichelDe verkiezing van Donald Trump tot President van de Verenigde Staten jaagt links en de elites in Europa de stuipen op het lijf.  Een politicus die in één week na zijn verkiezing al méér zaken gerealiseerd heeft dan de doorsnee Europese zakkenvuller politicus in zijn hele leven, dat is natuurlijk bijzonder beangstigend.  Stel je voor dat ook de kiezers in Europa op het idee zouden kunnen komen, dat stemmen voor iemand die iets DOET beter is dan stemmen voor praatjesmakers?

Charles Michel, de Eerste Minister van Belgistan ( die overigens in Vlaanderen nul stemmen haalde), ging dus met de voeten vooruit en gebruikte de Koning van Belgistan (die overigens in gans België nul stemmen haalde) om de verkozen President van de Verenigde Staten (die in de VS 59 miljoen stemmen haalde) grof aan te vallen.  Donald Duck, excuseer Donald Tusk, die voorzitter van de Europese Raad werd met 28 stemmen, plaatste in een schandalige brief President Trump zelfs op één lijn met de schoften van terreurgroep IS.  Hij wilde dat dit weekend alle EU-regeringsleiders fors in de aanval zouden gaan tegen Trump.

Maar Tusk en Michel kwamen van een kale reis thuis.  Viktor Orban, de staatsman die Hongarije leidt, trok samen met de moedige Polen een streep in het zand.  Het moet gedaan zijn met het Trump-bashen, zo klonk het.  Er moet correct en zakelijk omgegaan worden met de nieuwe democratische realiteit in Washington.  Al de rest is links geween en leidt tot niks.

En kijk, ‘s avonds al kwispelde Charles Michel gedwee met het staartje, en liet in het journaal van staatszender VRT weten dat we nu… ‘zakelijk’ met Trump en de VS moeten praten.  Nadat hijzelf dus eerder de veroordelingen opstapelde.  In de VS betekent ‘big in Belgium’: kompleet onbeduidend.  Charles ‘schoothondje’ Michel heeft de waarheid van die Engelse uitdrukking perfect geïllustreerd!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Viktor Orban jaagt Charles Michel terug in hok over President Trump”

  1. Keffende Sjarel Michel duidelijk gesjareld door Orban, goed zo !

  2. Dat is goed gesproken, Rechtsactueel ! Zo is dat !

  3. Peter Verhoeven

    Ach ja, dit soort van politiekers kennen we al lang: veel beloven … Wie gelooft die mensen nog?

Trending

%d