gibJe stuurt je kinderen naar de jeugdbeweging en kan dat met het volste vertrouwen doen, aangezien de leiding bekwame jongens en meisjes zijn. Maar dan word je soms keihard wakker geschud door het feit dat we in de multiculturele en vooral multicriminele éénentwintigste eeuw leven. Dat ondervonden de leden van VNJ-Belsele helaas aan de lijve afgelopen zondag.

Sieglinde, leidster van VNJ-Belsele, vertelt haar relaas over wat er gebeurde nadat ze op haar eentje de leiding had over de leden omdat haar medeleidster zich onwel voelde en naar huis was vertrokken: “Ik had hierdoor acht kinderen onder mijn hoede tussen de 9 en 13 jaar. Omdat ik er alleen voor stond, had ik mijn gsm-nummer op de hand van de jongens geschreven voor het geval ze me nodig hadden. Daarna zijn er twee groepjes van telkens vier vertrokken voor enkele opdrachten.

Plots werd één van de twee groepjes kinderen omsingeld door zes ‘jongeren’ tussen de 15 en 18 jaar. Leidster en administratief medewerkster in het VNJ-verbondshuis Femke treedt bij: “Ze eisten geld en dreigden een stroomstootwapen te gebruiken dat ze op zak hadden. Onze leden hebben tijdens activiteiten echter nooit geld op zak en dus liepen ze gewoon door. Ze wilden terugkeren naar het verzamelpunt, want ze waren uiteraard bang geworden. De zes jongens vielen hen echter plots langs achter aan. Ze duwden drie kinderen op de grond en schopten ze. De vierde kon gaan lopen.

Eén VNJ-jongen brak daarbij een vinger, andere VNJ’ers hadden verschillende kneuzingen. Sieglinde: “Het is vooral een mentale mokerslag. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de leiding en de ouders. We hadden nooit gedacht dat zoiets zou gebeuren op klaarlichte dag, een rustige zondagmiddag, in het dorp van Belsele waar zulke zaken zich normaal nooit voordoen.” Femke: “Het is normaal een buurt waar de kinderen zich heel bekend en veilig voelen. Deze groep zal zeker een hele tijd geen stadsspelen meer op de agenda plaatsen. We hopen dat de daders snel gevonden worden. Eén van de jongeren is alleszins herkend.”

De politie zegt geen informatie over het incident te willen vrijgeven omdat het onderzoek lopende is. En ook de media die het bericht brachten, schijnen niet alles te willen vertellen. Immers, minstens vier van de zes ‘jongeren’ waren vreemdelingen en dat werd met evenveel woorden aan de media verteld door de slachtoffers van het incident. De media vinden deze informatie blijkbaar niet relevant, maar anno 2017 weten we natuurlijk wel beter. De multiculturele heilstaat is al sinds jaar en dag verworden tot een multicriminele helstaat. En zelfs nu 9- tot 13-jarige, onschuldige en enthousiast spelende kinderen al het slachtoffer worden van vreemdelingengeweld, zal de overheid niet gepast optreden. Daar zijn we van overtuigd. We wensen de slachtoffers alvast veel beterschap!

Ook te maken gehad met vreemdelingengeweld? Contacteer ons!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “VNJ’ers tussen 9 en 13 jaar gestampt en geslagen door minstens 4 vreemdelingen”

  1. Multicultuur in volle actie.

  2. Ha zo, de daders zullen vast en zeker in de PoCo-media eufemistisch omschreven worden als… “jongeren” (ge weet wel), conform de multiKULturele PoCo-censuur.

  3. ‘De kindjes droegen geen VNJ uniformen’.

    Nog een geluk, of ze hadden het misschien niet meer kunnen navertellen.

Trending

%d bloggers liken dit: