dresden-bombingDe nationalisten in Duitsland maken zich op voor de herdenking van de bommenholocaust op Dresden, de niet-verdedigde en militair onbelangrijke Duitse stad die op 13 februari 1945, dus kort voor het einde van de oorlog, door de Amerikaanse en Britse geallieerden met een ‘vuurstorm’ werd platgebrand.

Conform de bevelen van Winston Churchill werden honderdduizenden Duitse burgers  met opzet afgeslacht, Dresden is daardoor het symbool geworden van de algemene bommenholocaust op Duitsland, waarbij miljoenen Duitse burgers werden omgebracht.  Het gaat om één van de grootste oorlogsmisdaden van de Tweede Wereldoorlog.

In tegenstelling tot andere oorlogsmisdaden, die algemeen erkend, herdacht en politiek gebruikt worden, wordt deze oorlogsmisdaad echter ontkend, vergoelijkt en geminimaliseerd. Het gedenken ervan blijft daardoor in Duitsland een daad die grote moed vereist. Op 11 februari verzamelen de Duitse patriotten in Dresden voor een gedenkoptocht. De historische beelden van de massamoord, die in de film hieronder te zien zijn, zijn alvast beklijvend. U zal ze op school of op TV zelden te zien krijgen – in tegenstelling tot die van andere oorlogsmisdaden… 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “[VIDEO] Bommenholocaust Dresden 1945: de harde beelden”

 1. ” wollt ihr den totalen Krieg ?! ” Ja ! Ja! Sieg Heil ! Sieg Heil ! Heil Hitler ! Heil Hitler !”
  Maar het blijft verschrikkelijk !! al deze burgerslachtoffers ten gevolge van die waanzin
  destijds.

  1. Patrick Buchanan schrijft: “For that war one man bears full moral responsibility: Hitler.” “But this was not only Hitler’s war. It was Chamberlain’s war and Churchill’s war…” In Buchanan’s view, the “final offer” made by the German Foreign Minister Joachim von Ribbentrop to the British Ambassador Sir Nevile Henderson on the night of August 30, 1939 was not a ploy as many historians argued, but instead a genuine German offer to avoid World War II.Likewise, Buchanan argues citing F.H. Hinsley, John Lukacs, and Alan Clark, Hitler’s peace offers to Britain in the summer of 1940 were real, and Churchill was wrong to refuse them. Buchanan writes that the Morgenthau Plan of 1944 was a genocidal plan for the destruction of Germany promoted by the vengeful Henry Morgenthau and his deputy the Soviet agent Harry Dexter White as a way of ensuring Soviet domination of Europe, and that Churchill was amoral for accepting it. Inderdaad, waanzin aan beide kanten.

 2. Bijna niemand weet van de afschuwelijke misdaden gepleegd tegen het Duitse Volk. En een heleboel idioten keuren het goed zonder te weten wat er werkelijk gaande was.

  Rechts Actueel zou ook eens moeten kijken naar de “Holodomor” (1932-1933). Nog minder mensen hebben daarvan gehoord. Miljoenen mensen die stierven van de honger dankzij de communisten.

 3. Hoe komst dat onze scholieren en studenten WEL een massa info over de Shoa krijgen, waarbij kennelijk niet het allerminste mag genuanceerd worden, maar NIKS over de levend verbrande fosfor-bommen slachtoffers in Dresden ?

 4. En ook niet vergeten dat de Russen zeer sterk aan het oprukken waren vanuit het oosten. De aanval op Dresden was bedoeld om de Russen een impliciet een demonstratie te geven van wat er met hen zou kunnen gebeuren als ze op eigen houtje de oorlog zouden voortzetten na het verslaan van Duitsland.

 5. jean pierre truant

  Even rekening houden dat Nazi Duitsland bijna een atoombom had op basis van zwaar water.

  https://janstevens.wordpress.com/2015/04/27/de-oorlog-om-zwaar-water/

Trending

%d bloggers liken dit: