Donald TrumpIn de Verenigde Staten van Amerika heeft de nieuwe President Donald Trump enkele dagen terug besloten om de inwoners van zijn land te beschermen tegen terrorisme, geweld en onveiligheid. Dit proces is ingang gezet door de inreismogelijkheden te beperken voor mensen uit zeven moslimlanden die bekend staan vanwege de strikte opvattingen over de islam en het terrorisme wat hiermee gepaard gaat. In de Tweede Kamer is over dit besluit gedebatteerd, omdat het ook gevolgen heeft voor de werkzaamheden op onze luchthaven.

Bij de Nederlandse politieke partijen duikelen sinds dit verbod de ene na de andere woordvoerder over elkaar heen om te verkondigen dat dit inreisverbod geen goed idee is. Vooral de linkse partijen schitteren met half-religieuze goedmensenpraat over fundamentele mensenrechten en westerse waarden. Met in het achterhoofd de gedachte dat er zoiets is als een vrije wereld en dat eenieder overal naar toe moet kunnen verhuizen.

De enige partij die momenteel in de Tweede Kamer zetelt én sympathie heeft voor de nieuwe Amerikaanse President is de PVV van Geert Wilders. De voorzitter van de partij liet ook in dit debat volop zijn begrip en steun voor de genomen maatregelen blijken.

De verantwoordelijke Minister Koenders van Buitenlandse Zaken liet in hetzelfde debat weten welke maatregelen het kabinet sinds Trump’s inreisbesluit heeft genomen. Eerder vertelde Koenders dat dit inreisverbod volgens hem discriminatie betekent. Om vervolgens met droge ogen te verklaren dat hij hoopt dat veiligheidsdiensten alert zijn om terroristen tussen de talloze vluchtelingen, nep-vluchtelingen en andere indringers tegen te houden.

Inmiddels heeft de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM opnieuw mensen belet naar de V.S.A. te reizen. Want ondanks alle ophef rond de maatregel wordt het nog wel gehandhaafd. De KLM heeft in de media bevestigd dat een aantal mensen is verteld dat ze niet mee mochten, dat gaat dan om passagiers die onder het inreisverbod van Trump vallen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Inreisbeperkingen V.S.A.: Nederlandse minister Koenders wenst ‘vluchtelingen’ boven veiligheid”

 1. Mijn politieke voorstel is dit:

  – alle niet-blanken buiten (joden inclusief!!!)
  – doodstraf voor volksverraders
  – Sociaal Nationalistische opvoeding voor de jeugd/het Volk

  Heel simpele oplossing met fantastische gevolgen; geen terreur meer, misdaad zal plotseling 95% dalen, bergen geld voor ons eigen Volk, degeneratie stopt…

  Misschien moet ik maar een politieke organisatie oprichten… ;)

 2. Wilders die fan van terreurstaat Pisrael moet ik ook niet, maar ik vind wel goed eat Trump woord houdt! Al is dat helaas ook Israhel vriedje! De gewone joden treft geen blaam, maar de zionisten hebben ons zo in de problemen gebracht!

 3. het is een schande dat die mensen de veiligheid van hun kinderen op het spel zetten met die links leugens bah weg met die zooi of aanpassen . en verder niet

 4. Ratteke Maurice

  Eindelijk een man met verstand die zegt waarover het gaat net zoals Wilders het verwoord. Ja voor extreem Links zal het nooit goed zijn mag ik hen dan vragen naar ginder achter te verhuizen zo zijn ze dichter bij hun vriendjes van de Pislam.

Trending

%d