Wat Obama niet lukte en wat geen enkele EU-leider lukte, krijgt Donald Trump nu wel voor elkaar: Saoedi-Arabië gaat na een telefoontje van de president van Amerika safe zones organiseren voor Syrische vluchtelingen. Op die manier willen beide landen voorkomen dat IS-strijders zich richting het Westen verspreiden.

vsaea.png

Het klinkt irreëel dat Saoedi-Arabië fanatieke jihadi’s wil tegenhouden, aangezien het land één van de grootste sponsors is van het jihadisme, maar het verklaart wel enigszins waarom Trump het Arabische land niet op de lijst heeft gezet van islamitische landen die een inreisverbod krijgen voor de Verenigde Staten.

De safe zones zouden in Jemen en in Syrië opgericht worden, op kosten van onder andere de Saoedi’s. Enerzijds zouden ze de Syrische vluchtelingen moeten opvangen, zodat die niet helemaal naar Europa zouden doorreizen en anderzijds voorkomen dat onder de vluchtelingenstroom jihad’s meereizen die zichzelf her en der opblazen omdat ze ‘boos’ zijn op het Westen.

Het kadert allemaal in het plan van Trump om IS met de grond gelijk te maken en om in eerste instantie van Amerika opnieuw een veilig land te maken. Meteen wordt zijn slogan “Make America safe again” nu “Make the world safe again!”, althans zo lijkt het er toch op. Hoe de praktische uitvoering er concreet gaat uitzien en wanneer beide landen er aan gaan beginnen, weten we niet, maar af te meten aan het tempo waarmee Trump beslissingen neemt kan dat weleens heel snel zijn.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “VS en Saoedi-Arabië organiseren ‘safe zones’ in Syrië en Jemen voor Syrische vluchtelingen”

  1. Je zal zien dat het hem zal lukken, enkel de extreem Linkse kant de zogezegd democratische landen zitten met een EI voor zijn beslissingen zelfs platscheet Filip en de vloerveger Michel die vandaag nogmaals kritiek spuiden zijn er aan voor hun leugens die ze uitbazuinen. Rechts zal de bovenhand verwerven je zal het horen en zien

  2. GOED ZO, Muzelmanse vluchtelingen opvangen in EIGEN Mohamedaans biotoop zodat Europa niet NOG verder islamiseert. Cfr onze eeuwenlang traditionel Europees Verweer tegen islamisering HEEL de Europese Geschiedenis door UIT ZELFVERDEDIGING ; “Godfried van Bouillon & de Kruisvaarders, Roland de Roncevaux, Karel Martel, Spaanse Reconquista op de Moren, herhaald Beleg van Wenen, de Slag van Lepanto” en de recente veelvuldige Muzelmanse terreur : Zaventem, Maalbeek, Parijs, Londense metro en bus , Moskou luchthaven en theater, Berlijnse Kerstmarkt, Boulevard te Nice, treinbommen in Madrid, Thalys trein terreur met schutter, treinterreur in Duitsland messteken op Japanese toeristen etc…..etc….

Trending

%d