voorpost_tegenpedofilieDe nationalistische actiegroep Voorpost, met een werking in Nederland en Vlaanderen, voert deze weken in het Zeeuwse Terneuzen actie tegen pedofilie. Een veroordeelde pedofiel is door de overheid wederom losgelaten in deze gemeente, na eerder voor de rechtbank te erkennen een 9-jarig meisje te hebben aangerand. Hij kreeg hiervoor van de rechtbank een voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf opgelegd en mag dus nu gewoon terug in de gemeente komen wonen.

Bij de aanhouding en onderzoekingen van de politie in het jaar 2014 werden bij de man thuis meerdere computers vol met kinderporno gevonden. De officier van justitie herhaalde in de rechtszaak een algemene wijsheid dat men vaak eerst start met het kijken van dergelijke filmpjes om later op te schuiven naar het daadwerkelijke misbruik. De man ontkende in eerste instantie alles, om vervolgens na enige druk toe te geven dat hij zich had moeten beheersen.

Voorpost gaat aldus actievoeren tegen deze pedofiel in een kinderrijke wijk in Terneuzen en laat het volgende weten;

Voorpost is inmiddels bezig omwonenden te informeren over de verblijfplaats van V. Voorpost is van mening dat omwonenden recht hebben om te weten dat er een kindermisbruiker woont in een kinderrijke omgeving. Deze week worden duizenden pamfletten huis aan huis verspreid in Terneuzen.

De actiegroep Voorpost heeft een lange actiehistorie tegen het gedogen en propageren van pedofilie in de samenleving. Dat is niet zomaar, met versnelling wordt vanaf de zestiger jaren door talloze vooral linkse activisten en politici getracht dergelijke ideeën een bredere ingang te geven in de maatschappij.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Voorpost voert in Terneuzen actie tegen pedofilie”

  1. Nu kunnnen en laten ze ook actie voeren tegen kindbruiden, incest(een significant hoog incestcijfer onder moslims, want als de vrouw menstrueert is ze onrein en gaat de man naar zijn dochter) het aanranden verkrachten van minderjarigen door moslims. Gebeurt steeds meer en lijkt “gewoon” aan het worden zijn in onze maatschappij. Demonstreer daar eens tegen.

  2. GOED ZO ! Het moet eens en voor altijd gedaan zijn de vermeende “Rechten vd Crapuleuze Mens” politiek-correct ontaard te laten primeren op de “Rechten vd (potentiële) Slachtoffer Mens”

Trending

%d bloggers liken dit: