woutervanbellingenzwartepietzeurpietHet leek erop dat de politiek-correcte hetze tegen de onschuldige traditie van Zwarte Piet in Nederland niet naar Vlaanderen zou overwaaien, maar helaas: ook al ligt de gewone man daar totaal niet wakker van, clubs als het ‘Minderhedenforum’ vonden het nodig ons mooiste kinderfeest in een politieke controverse te dompelen.  ‘Zwarte Piet is racistisch en moet verdwijnen’, orakelde Wouter Van Bellingen, de gebuisde SP.a-schepen van Sint-Niklaas en toenmalig ‘Directeur’ van dat ‘Forum’.

Die uithaal was reden voor de verkozenen van Vlaams Belang om eens uit te zoeken langs welke subsidiekanalen dat Minderhedenforum allemaal geld slurpt, en de resultaten zijn verbijsterend.  De subsidiespons slokte in amper één jaar (2016) maar liefst 1,5 miljoen euro op, waarbij zowel ministers van N-VA, CD&V als VLD rijkelijk met uw belastinggeld strooien.  (Dat de N-VA zo clubs steunt die vaak vooral bezig zijn met hetze tegen de N-VA is eigenlijk te gek voor woorden.)

Dit is maar het topje van de ijsberg.  Net als in de VS wordt er ook bij ons een cultuuroorlog gevoerd tegen onze identiteit, ons land en ons volk;  en dat gebeurt massaal niet enkel vanuit de leugenpers, maar ook vanuit linkse hobbyclubs voor ‘jeugd’, ‘welzijn’, ‘cultuur’, ‘ontwikkelingshulp’, ’emancipatie’, ‘minderhedenrechten’ en tutti quanti.  Besparen?  Leg eerst al deze linkse hobbyclubs droog, en laat die linkse lulletjes eens écht gaan werken.  Dat zal voor hen een leerrijke confrontatie met het échte leven zijn, waar gewone mannen en vrouwen zonder gezeur genieten wanneer hun kinderen de cadeautjes van Sint en Piet in ontvangst nemen.

minderhedenforum

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Zwarte Piet-haters krijgen 1,5 miljoen euro belastinggeld”

  1. Waarom wordt dat beruchte “Minderhedenforum” dan nog steeds autochtonofoob discriminatoir gesubsidieerd vermits de Overheid toch geen “Meerderhedenforum” betoelaagt ? Nochtans is het bij ons, autochtonen dat omwille van onze numerieke meerderheid het hoogste debiet aan belastingen wordt afgetroggeld en afgestroopt. Blijkbaar om autochtonofoob discriminatoir gediscrimineerd te worden. Kennelijk ; “politiek-correcte stank als autochtone dank”

  2. De nva toont opnieuw zijn ware aard. Slijmerige, anti-blanke volksverraders van de laagste soort.

  3. Dat zogenaamde minderhedenforum, dat voornamelijk bestaat uit gefrustreerde aangespoelden, is zélf racistisch en zou best zo snel mogelijk verdwijnen. Maar dat is hetzelfde als geloven in Sinterklaas, en had die geen zwarte piet ? En zo zijn we weer bij af.

Trending

%d bloggers liken dit: