Terwijl gefrustreerde Trump-haters de straten onveilig maken, voert de Amerikaanse president de ene belofte na de andere belofte uit. De eerste stappen voor zijn Mexicaanse muur worden vandaag gezet, het TPP-handelsverdrag werd aan de kant geschoven en de veiligheid van de Amerikaanse burgers wordt versterkt door middel van een visumban voor heel wat islamitische landen.

mmdt.jpg

De mainstream media weten niet goed waarover eerst te schrijven. Donald Trump houdt zich namelijk aan zijn beloftes. Dat zijn ze natuurlijk niet gewoon, een politieker die zich aan zijn woord houdt of die met andere woorden uitvoert na de verkiezingen wat hij beloofde voor de verkiezingen. Ongezien in België en Vlaanderen, dat klopt, maar het kan dus wel degelijk.

Gisteren stapte de VS uit het TPP-handelsakkoord. Meteen mochten de liberale visionairs De Gucht en Verhofstadt bij de media hun ongenoegen komen uiten en verspreidden de leugenmedia meteen het bericht dat we 5000 jobs gingen verliezen door deze beslissing van Amerika. Dat dat het geval zou zijn in ‘het slechtste geval’, kon je als lezer niet afleiden uit de titels van de vele onheilspellende artikels, maar stond pas vermeld wanneer je aandachtig de artikels las. Een beproefde techniek om onrust te stoken onder de bevolking.

Vandaag zal Trump de eerste stappen zetten voor de bouw van de muur tussen Mexico en de Verenigde Staten. Deze muur moet mensen tegenhouden die illegaal vanuit Mexico naar Amerika willen. Een andere stap die Trump zet om de illegale immigratie in bedwang te houden, is de afschaffing van de uitreiking van visa aan een aantal islamitische landen. Inwoners van Syrië, Irak, Iran, Libanon, Somalië, Sudan en Jemen zullen met andere woorden niet langer zomaar naar Amerika kunnen afreizen. Op die manier zal het voor jihadi’s uit de betreffende landen al een pak moeilijker zijn om de oceaan over te steken richting Amerika. Hoe deze visumban zal geregeld worden voor bijvoorbeeld zakenmensen uit die landen, is nog niet geweten.

Twee zaken die op het eerste zicht minder lovend lijken voor Trump zijn de bouw van de oliepijplijn door Indianengebied en de versterking van de Amerikaanse troepen in Afghanistan “om de veiligheid van de Afghanen te bevestigen“, ondanks de belofte om de inmenging van Amerikaanse troepen in het buitenland af te bouwen. De pijplijn in kwestie, die nu ondertekend werd door Trump, is een project van Barack Obama. Toen in het betreffende beschermde gebied de protesten tegen de pijplijn al wekenlang aan de gang waren, hoorde je er niets over in de media. Nu plots Trump uiteindelijk de handtekening onder de uitvoeringsplannen zet, zijn de pers er als de kippen bij om de president als een slechterik af te schilderen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Paniek en ongeloof bij de Vlaamse media: president Trump houdt zich aan zijn beloftes!”

  1. Wij leven in interessante tijden. :)

    1. LOL vandaag 01/31/2017 staan ze alle mooi te kijken , de huidige bureaucraten breekt gelijk het zweet uit , they do not know that game

Trending

%d bloggers liken dit: