Het contrast tussen de tegenstanders van Donald Trump en zijn beleidsdaden wordt met de dag groter. Al tijdens de presidentscampagnes werd duidelijk dat ‘de tegenpartij’ agressief en ongemanierd uit de hoek kon komen. Vanaf de dag dat hij verkozen was, nam de agressie en ongemanierdheid enkel maar toe en bereikte gisteren een nieuw hoogtepunt. Ondertussen is de ploeg van Trump bezig met het voorbereiden van diens beleid. Onverstoord.

mtla.jpg
Aartslelijke troela behaalt haar vijf minuten beroemdheid door een wassen beeld van Trump in het kruis te tasten. Ondertussen creëert de echte Trump duizenden banen, nog voor hij effectief in het Witte Huis vertoeft. Kan het contrast nog groter zijn?

Trump creëerde – zonder zelfs nog maar één daad gesteld te hebben als ingezegend president, want dat gebeurt pas over enkele dagen – al duizenden jobs voor de Amerikanen. Na de Amerikaanse bedrijven Wal-Mart, General Motors en anderen, is de Duitse agrochemiegroep Bayer immers het volgende bedrijf dat gisteren Amerikaanse jobs heeft beloofd. 3000 nieuwe jobs wil deze laatste creëren en bovendien de 9000 jobs behouden die Monsanto in dienst heeft. Monsanto is het bedrijf dat Bayer gaat overnemen. Bayer gaat voor 8 miljard dollar investeren op Amerikaanse bodem.

Wat zetten de tegenstanders daar tegenover? Fake News over gehackte mails, over Rusland, gewelddadige betogingen en rellen, omhooggevallen actrices die met de moraliserende vinger zwaaien en zo voorts. Gisteren kwam daar weer een verachtelijke daad van obsceniteit bij tijdens de inhuldiging van een wassen standbeeld van Trump. De één of andere lelijke troela vond het nodig om – spijtig genoeg voor onze ogen – halfnaakt het beeld in het kruis te tasten. Waar ze naar refereerde is wel duidelijk. Desalniettemin, de platvloersheid van de tegenstanders van Trump hebben de grenzen van het fatsoen al lang voorbijgestoken. En dan maar fulmineren tegen de lockerroom-uitspraken van Donald Trump…

mtmht.png

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Contrast tussen Donald Trump en zijn tegenstanders wordt groter met de dag”

  1. Ik zou me schamen mocht ik als amerikaan voor de democraten gestemd hebben

  2. Dit is een bewijs van de duidelijke degeneratie van het Amerikaanse volk onder hun vorige (moslim) president!

  3. Vieze mensen, linkse mensen.

Trending

%d bloggers liken dit: